SYM Fiddle III Euro 4 Matt Silver Grey

2.298,00

SYM Fiddle III Euro 4 Matt Silver Grey – Moderne Retroscooter met de nieuwste techniek. Deze retroscooter heeft een klassiek uiterlijk met moderne elementen. En voldoet aan de nieuwste millieu-eisen. Verkrijgbaar als snorscooter en bromscooter. Leverbaar in Matt Silver Grey, Matt Brown, Matt Black en Deep Ocean Blue.

Artikelnummer: 33e97363658e-1 Categorie:

Beschrijving

SYM Fiddle III Euro 4 Matt Silver Grey

SYM Fiddle III Euro 4 Matt Silver Grey, Het beste van toen met de techniek van nu.
De SYM Fiddle staat bekend om zijn prachtige retrolijnen, en klassieke uiterlijk. En dit allemaal in een hippe, moderne retroscooter. Nu in de Euro 4 uitvoering is de SYM Fiddle moderner dan ooit, hij voldoet hiermee aan de nieuwste Europese emissiestandaarden en is dus nóg milieuvriendelijker.
Verder wordt deze scooter uitgevoerd met geavanceerd ECS, een elektronische aansturing van de carburateur, daardoor heeft deze een betere koude start en is hij zuiniger.
Maar niet alleen de motor is volledig gemoderniseerd, ook het uiterlijk is helemaal van deze tijd. Standaard komt hij namelijk met een strak overzichtelijk dashboard en LED-dagrijverlichting. Verder zijn er enorm veel Fiddle specifieke accessoires te krijgen, en is hij dus helemaal personaliseerbaar. De Fiddle III wordt geleverd in allerlei opvallende hoogglans en/of matte kleuren. Daardoor is deze scooter altijd een blikvanger!
Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).
Leverbaar in Matt Silver Grey, Matt Brown, Matt Black en Deep Ocean Blue.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 107 kg
Uitvoering

Ophanging achterE-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen