ecooter E2 rood

2.790,004.430,00

ecooter E2 rood is een e-scooter met een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Qua comfort, bereik, modernste snufjes en design op nummer 1. Keuze uit 5 mooie kleuren.
Bereik tot 200km!

Artikelnummer: ecooter e2-rood Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Ecooter E2 rood

Ecooter E2 rood is tevens beschikbaar in vier andere geweldige kleuren! De kleuren zijn matt dark grey, zwart, white en blue. Door dit ruime assortiment zit er voor iedereen wel een kleur bij!
ecooter e2 kleuren

Bereik ecooter E2

De efficiënte middenmotor van de Ecooter zorgt voor nog betere prestaties! Hierdoor is de actieradius zelfs nog groter en reikt hij wel tot 200 km. Uniek in zijn actieradius!
Bovendien biedt de E2 de mogelijkheid om een extra accu te gebruiken. Je kunt met de standaard accu (28ah) 80km rijden. Wil je meer km’s kunnen maken zonder extra op te laden, dan kies je voor een extra accu. De zwaarste accu (70ah) heeft een bereik van wel 200km!

Accu Actieradius
28ah 80km
42ah 110km
62ah 175km
70ah 200km

Motor

Technologie van de accu

De Ecooter is voorzien van een innovatief batterijbeheersysteem (BMS). Dit systeem reguleert het energieverbruik. Door efficiënt om te gaan met het energieverbruik kun je zelfs nog verder rijden. Hoe je dat kunt bereiken? Zie bijvoorbeeld de laatste pagina in de handleiding. Daar worden een aantal punten benoemd die de actieradius kunnen vergroten of verkleinen. Zo hebben onder meer  temperatuur, houding en wind effect op je bereik.

Uitneembare accu’s ecooter E2

De accu’s van deze elektrische scooter zijn uitneembaar. Hierdoor laad je de accu thuis of op kantoor makkelijk op. Je hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken. Uiteraard kun je de accu’s ook opladen zonder ze uit de scooter te halen.

De krachtige en ultracompacte E-motor herdefinieert het ontwerp van elektromotoren. Elk onderdeel is namelijk precies ontworpen om ervoor te zorgen dat het hele systeem slimmer en efficiënter werkt.

V-snaar

De v-snaar is een ontwerp van Gates. Daarmee krijgt de scooter een perfecte koppel. Geen enkele andere scooter op de markt kan dit type directe aandrijving aanbieden.

100% LED VERLICHTING

Het LED verlichtingssysteem is in alle opzichten nog scherper! Hiermee optimaliseren we het vermogen in elke situatie. Bovendien krijg je altijd een hogere efficiëntie en een duidelijker zicht. Veiligheid staat voorop!

Energiebesparing

De Ecooter heeft een regenererende motor. Daarmee wordt de accu automatisch opgeladen bij het remmen.

Schokbrekers ecooter E2

De schokbrekers aan voor- en achterzijde zorgen voor dubbel rijcomfort! Zowel voor als achter worden de schokken hiermee opgevangen. De Ecooter E2 heeft een speciale techniek waarbij schokken effectief worden omgezet in comfort. Door deze nieuwe technieken is het rijden op deze elektrische scooter een fantastische beleving!Schokbrekers ecooter E2

Schijfremmen combinatie

De Ecooter E2 heeft zowel voor als achter schijfremmen. Dit is uniek in scooterland! Door de gebruikte techniek wordt bij gebruik van alleen de achterrem ook de voorrem automatisch gebruikt. Hierdoor is de kans op slippen kleiner en dit maakt deze scooter nog veiliger.

Handleiding

Klik hier voor de handleiding van de E1 en E2.

Extra informatie

Accu:

, , ,E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen