ecooter E2 grijs

2.390,002.990,00

ecooter E2 grijs is een e-scooter met een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Qua comfort, bereik, modernste snufjes en design op nummer 1. Keuze uit 5 mooie kleuren.
Actieradius tot 200km!!

Artikelnummer: ecooter e2-grijs Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Ecooter E2 grijs

Ecooter E2 grijs is, naast grijs, ook verkrijgbaar in vier andere geweldige kleuren! Die kleuren zijn matt dark grey, zwart, rood, blauw en wit. Door dit ruime assortiment zit er voor iedereen wel een kleur bij!
ecooter e2 kleuren

Bereik ecooter E2

De efficiënte middenmotor van de Ecooter zorgt voor nog betere prestaties! Je kunt met de standaard accu (28ah) 80km rijden. Wil je meer km’s kunnen maken zonder extra op te laden, dan kies je voor een extra accu. De zwaarste accu (70ah) heeft een bereik van wel 200km!

Accu Actieradius
20Ah 40-60km
45Ah 75-110km
Extra accu 40-100km

Technologie van de accu

De Ecooter is voorzien van een innovatief batterijbeheersysteem (BMS). Dit systeem reguleert het energieverbruik. Door efficiënt om te gaan met het energieverbruik kun je zelfs nog verder rijden. Hoe je dat kunt bereiken? Zie bijvoorbeeld de laatste pagina in de handleiding. Daar worden een aantal punten benoemd die de actieradius kunnen vergroten of verkleinen. Zo hebben onder meer  temperatuur, houding en wind effect op je bereik.

Uitneembare accu’s ecooter E2

De accu’s van deze elektrische scooter zijn uitneembaar. Hierdoor laad je de accu thuis of op kantoor makkelijk op. Je hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken. Uiteraard kun je de accu’s ook opladen zonder ze uit de scooter te halen.

Motor

De krachtige en ultracompacte E-motor herdefinieert het ontwerp van elektromotoren. Elk onderdeel is namelijk precies ontworpen om ervoor te zorgen dat het hele systeem slimmer en efficiënter werkt.

V-snaar

De v-snaar is een ontwerp van Gates. Daarmee krijgt de scooter een perfecte koppel. Geen enkele andere scooter op de markt kan dit type directe aandrijving aanbieden.

100% LED VERLICHTING

Het LED verlichtingssysteem is in alle opzichten nog scherper! Hiermee optimaliseren we het vermogen in elke situatie. Bovendien krijg je altijd een hogere efficiëntie en een duidelijker zicht. Veiligheid staat voorop!

Energiebesparing

De Ecooter heeft een regenererende motor. Daarmee wordt de accu automatisch opgeladen bij het remmen.

Schokbrekers ecooter E2

De schokbrekers aan voor- en achterzijde zorgen voor dubbel rijcomfort! Zowel voor als achter worden de schokken hiermee opgevangen. De Ecooter E2 heeft een speciale techniek waarbij schokken effectief worden omgezet in comfort. Door deze nieuwe technieken is het rijden op deze elektrische scooter een fantastische beleving!Schokbrekers ecooter E2

Schijfremmen combinatie

De Ecooter E2 heeft zowel voor als achter schijfremmen. Dit is uniek in scooterland! Door de gebruikte techniek wordt bij gebruik van alleen de achterrem ook de voorrem automatisch gebruikt. Hierdoor is de kans op slippen kleiner en dit maakt deze scooter nog veiliger.

Handleiding

Klik hier voor de handleiding van de E1 en E2.

Wil je alles op een rijtje over de E2? Kijk dan hier

Extra informatie

Accu:

,E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen