SYM Fiddle II Euro 4 Zwart

1.848,00

SYM Fiddle II Euro 4 Zwart – De modernste technologie in een stijlvol jasje. Klassieke elementen gecombineerd met de modernste (Euro4) techniek. Gepaard met geweldige rijeigenschappen!
Verkrijgbaar als snorscooter en bromscooter.
Leverbaar in Matt Black, Black, Metallic Light Brown, Blue, Steel Blue en Matt Grey.

Artikelnummer: 2022eecc5de4 Categorie:

Beschrijving

SYM Fiddle II Euro 4 Zwart

SYM Fiddle II Euro 4 verpakt chique en stijlvol in een praktische scooter die je dagelijks kunt gebruiken. Een prachtig stijlvol design, met retro invloeden, maar wel met de modernste technologieën. Daarnaast voldoet ook de SYM Fiddle nu aan de Euro 4 norm, wat betekent dat hij nog milieuvriendelijker is!
De Fiddle II wordt geleverd met een sterke 4-takt motor en de grote karakteristieke koplamp, voor extra goed zicht. Het zadel van de Fiddle II is breed en comfortabel. Dit wordt benadrukt door het grote brede zadel waaronder een ruime opbergruimte verscholen zit. Ook de rijeigenschappen van de Fiddle II zijn top, hij is enorm wendbaar en dat is erg mooi voor het rijplezier. Daarnaast is dit model uit te breiden met tal van accessoires om de scooter op jouw manier te personaliseren.
Met zijn moderne technieken en klassieke uiterlijk, ben je met de Fiddle II altijd verzekerd van een klasse scooter.
Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).
Leverbaar in Matt Black, Black, Metallic Light Brown, Blue, Steel Blue en Matt Grey.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 95 kg
Uitvoering

CilinderinhoudE-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen