SYM Allo Euro 4

2.048,00

SYM Allo Euro 4 – Unieke en opvallende retroscooter. Opvallende scooter met talloze chroomdelen en unieke retro uitstraling. Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken). Leverbaar in Black en Brown.

Artikelnummer: 93f4b6ba3c60 Categorie:

Beschrijving

SYM Allo Euro 4
SYM Allo Euro 4 geeft het woord ‘retro’ een hele nieuwe invulling. Deze custom bike combineert een breed stuur en verchroomde details perfect met zijn retro uitstraling. Daardoor is het met deze boulevardcruiser zien en gezien worden. Met de Allo heeft Sym een compleet nieuwe dimensie gegeven aan flaneren, en heeft het er voor gezorgt dat deze funscooter door geen enkele passant te missen is!
Door het 730 mm hoge zadel en brede steunvlak voor de voeten heeft de Allo een unieke maar comfortabele rijpositie. Het grote zadel en brede stuur, talloze verchroomde delen en de unieke retro uitstraling maken deze retroscooter tot een onmisbaar stijlobject.
Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).
Leverbaar in Black en Brown.
Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 100 kg
Uitvoering

Ophanging voor: