Peugeot Speedfight4 R-Cup

2.898,00

Peugeot Speedfight4 R-Cup – stoere sportieve scooter met volledig digitaal dashboard en oplaadaansluitingen. Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).

Artikelnummer: 52cd4c668ff1 Categorie:

Beschrijving

Peugeot Speedfight4 R-Cup

Peugeot Speedfight4 R-Cup, voor échte winnaars. Met de sportieve vormgeving van deze R-Cup moet je wel scoren. Deze Speedfight scooter straalt pure spierkracht uit. Met zijn aluminium vloerplaten en agressieve helicoid koplampen. De concurrentie kun je nauwlettend in de gaten houden door middel van de 3D achteruitkijkspiegels. En als je de concurrentie dan voorbij blaast is het ook fijn om te weten dat je met een wave schijfrem op het voorwiel, het beste remvermogen tot je beschikking hebt.
Tijdens de pitstops mag je natuurlijk ook niet offline gaan, en het volledig digitale dashboard met 12 volt- en USB-aansluiting zorgen hier voor.
Voor als winnen belangrijker is dan meedoen.
Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).
Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 100 kg
Uitvoering

VoorremE-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen