Aanbieding!

Ecruiser X1 matgroen

2.049,00

Ecruiser X1 – elektrische dikke banden scooter | stoer, uniek en robuust. Fat scooter met kentekenregistratie voor op de weg.
Let op: Wij leveren de X1 standaard met een Nederlandse accu met garantie. Dat is in de prijs meegenomen en verklaart het prijsverschil van ca. € 150.

Artikelnummer: ecrx1 Categorie:

Beschrijving

Ecruiser X1 matgroen

Ecruiser X1 matgroen, hoe stoer wil je het hebben? De X1 is èn stoer, èn uniek èn robuust!

Big wheel cruiser | fat tire scooter | brede banden scooter | ecocruiser

Met de brede stoere wielen, robuuste constructie en stille brushless motor is het een unieke verschijning. De brede banden van de brede banden scooter zorgen voor een kortere remweg. En voor een veilig gevoel op onverharde wegen, bospaden of stranden. Deze fatscooter heeft dubbele achtervering. Hierdoor is de Ecocruiser zeer comfortabel om mee te rijden. Deze Bigwheelcruiser/elektrische brommer is geschikt voor alle leeftijden van jong tot oud. Let op, je hebt wel een rijbewijs nodig. Dus minimum leeftijd is 16 jaar.
Door de brede banden is de fat tire scooter extra stabiel tijdens het weg rijden en tot stilstand komen.

Sterke motor

De sterke 3000W motor van deze elektrische scooter zorgt voor een aangename koppel op het achterwiel. Tevens wordt de X1 standaard geleverd met een uitgekozen accu voor meer gebruikersgemak. Ook behoren tot de standaard uitrusting een digitale snelheidsmeter en schokdemper onder het zadel. Een alarmsysteem incl. afstandsbediening en stuurslot krijg je eveneens standaard meegeleverd.

De X1 is super krachtig, urban en robuust.
Met zijn brede stoere wielen en degelijke constructie is het een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden. De X1 is standaard voorzien van een supersterke 3000Watt Brushless motor waarmee je gemakkelijk door los zand kunt cruisen.

De banden en motor zorgen er samen met de achtervering voor dat de de Ecruiser X10 zeer comfortabel en sportief is om mee te rijden.

Ecruiser X1 uitrusting

Kenmerken Ecruiser X1

  • een draagbare 20Ah accu
  • 225 Tubeless fat tyre
  • LED display
  • dubbele schokdempers
  • alarmsysteem

Bovendien heeft het rijden met de 100% elektrische Ecruiser vele voordelen ten opzichte van de hedendaagse verbrandingsmotoren. Voor zowel de portemonnee als het milieu. Zo is de Ecruiser X1 superzuinig: Nog geen € 0,50 elektriciteitskosten per 100km tegenover €7,- bij een conventionele scooter. En heb je zonnepanelen op je huis? Dan rij je zelfs gratis. Wist je dat elektrische scooters 80% minder onderhoud nodig hebben dan een brandstofscooter?

Voor iedereen

De X1 is geschikt voor iedereen. Oud en jong (niet jonger dan 16 jaar, scooterrijbewijs is verplicht). Man of vrouw. Helemaal leuk wordt het om samen op pad te gaan. Ieder op zijn of haar eigen X1! Of met een echopper of cafecruiser.

Draagbare lithium-ion accu

Opladen waar je maar wilt. Je hebt geen tankstation of elektrische laadpaal nodig om je Ecruiser X1 3.0 brom-of snorscooter op te laden. De slimme draagbare accu kun je gemakkelijk uit je X1 halen. Om deze vervolgens aan ieder normaal stopcontact op te laden. De eveneens slimme acculader stopt automatisch met laden indien de accu vol is. Qua accu kun je gaan voor de standaard 20Ah. Wil je verder kunnen, kies dan voor een upgrade met de betere 30Ah of zelfs 45Ah accu capaciteit! Hiermee kun je nog veel meer Co2 vrije kilometers cruisen.

Accupack – Actieradius laadtijd (van leeg tot helemaal vol)

20Ah > Max 60km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 4 a 5 uur
30Ah > Max 80km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 5 a 6 uur
45Ah > Max 110km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 6 a 9 uur

Actieradius, gemeten met 75kg lichaamsgewicht en onder de meest ideale omstandigheden:
Snorscooter (25k/u) 50-60km
Bromscooter (45km/u) 35-45km

All-in afleverbeurt

De Ecruiser X1 wordt rijklaar geleverd. En is daarmee standaard voorzien van onze all-in afleverbeurt. Meegeleverd worden een accu-oplader, spiegelset, handleiding en kenteken.
De X1 wordt gecontroleerd op fabricage/constructie fouten. Tevens wordt er demping toegevoegd om stekker-gerammel te voorkomen. Iedere scooter is spatwaterdicht door het aflijmen van alle stekkerunits. Dit voorkomt storingen en kortsluitingen tijdens flinke regenbuien en wasbeurten. Tenslotte maken we een testrit om zeker te weten dat voor 100% in orde is.

Garantie en Onderhoud

Iedere E-scooter of E-bike heeft standaard 2 jaar garantie. Mocht er een onderdeel kapot gaan, dan valt dit onder garantie. Wat echter niet onder garantie valt is het arbeidsloon. Deze kosten komen dus wel voor je eigen rekening. Om garantie te kunnen claimen moet iedere onderhoudsbeurt volgens het boekje zijn uitgevoerd. Het onderhoudsschema geeft namelijk aan bij welke kilometerstand de scooter een onderhoudsbeurt moet krijgen. Wanneer je je hieraan houdt, dan kun je garantie claimen

Tijdig onderhoud

Zoals genoemd geldt de garantie alleen als je het onderhoud volgens voorschrift uitvoert. Vooral de eerste 2 beurten zijn van groot belang. Tijdens een service/onderhoudsbeurt worden alle draaiende en bewegende delen gecontroleerd op speling. En worden ze indien nodig ingevet en afgesteld. Alleen zo kan de werking worden gegarandeerd en blijft de garantie van kracht.

Specificaties Ecruiser X1

Snelheid: 25 km/u of 35 km/u op aanvraag
Actieradius: 50 a 60 km, afhankelijk van meerdere omstandigheden
Oplaadkosten accu: €0,50 / 100 km (2x volledig opladen)
Draagbare lithium ion accu: standaard NL 20Ah accu incl.slot
Slimme acculader 2.0 Ah: +/- 6 a 9 uur
Slimme acculader 4.0 Ah: +/- 3 a 6 uur
Input voltage: AC140 – 220 Volt
Maximum koppel: 95 Nm
Motor vermogen: 60v 1500 Watt
Max klimhoek: 30c
Dubbele schokdempers: Max 220kg
USB oplaadpunt voor smartphone – Onder het zadel
Anti diefstal : Stuurslot – accuslot – Elektra (start) onderbreker
Alarmsysteem: ja, Incl. bluethoot afstandbediening
Keyless entree: Ja, met afstandsbediening

—————————-

Product info

Afmetingen 1750 x 750 x 770 mm
Wielbasis 1300 mm
Zithoogte 640 mm – Kan verhoogd worden d.m.v custom zadel
Rijklaar gewicht 70 kg
Banden tubeless: 225 * 9.5-8″
Maximaal laadgewicht 220 kg
Remweg bij 20 km/uur 1,2 meter droog wegdek – 3,1 meter nat wegdek

Algemene info

Informatie Nederlandse klanten:
De escooters worden standaard geleverd met blauwe kentekenplaat. Je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (AM/B).
Je ontvangt bij levering het tenaamstellingsdocument + verzekeringsgegevens.
Met het tenaamstellingsdocument en rijbewijs kun je bij een kentekenloket (postkantoor) de escooter op naam zetten. Je herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op naam is gezet. Met de verzekeringsgegevens kun je bij iedere verzekeraar met een scooterverzekering de ecruiser verzekeren. Dit is namelijk verplicht wanneer je met de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Informatie Belgische klanten:
U ontvangt bij levering het certificaat + verzekeringsgegevens van uw escooter.
Na levering van de escooter dient u zelf een kentekenplaat aan te vragen bij de DIV en een verzekering bij uw verzekeringsagent.
U kunt de escooter registreren voor een A-Kenteken of B-kenteken. Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op kenteken is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u bij uw verzekeringsagent een scooterverzekering afsluiten, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Draagbare lithium-ion accu

Opladen waar je maar wilt. Je hebt geen tankstation of elektrische laadpaal nodig om je Ecruiser op te laden. De slimme accu kun je gemakkelijk uit je citycoco/igoo/ecruiser scooter halen en aan ieder normaal stopcontact opladen. De slimme accu lader stopt automatisch het laden indien de accu vol is. U heeft de keuze voor de standaard 20Ah accu of NL Batterylabs accu.

Wat is nou precies het verschil tussen de standaard en de Batterylabs NL accu?
De Batterylabs accu’s worden in Nederland geproduceerd. U heeft op de NL Batterylabs 2 jaar fabrieksgarantie. Tevens leveren de NL accu’s +10% meer actieradius, betere prestaties en is de duurzaamheid hoger dan die van de standaard accu. Op de standaard accu heeft u 1 jaar fabrieksgarantie.

Uitleg Accupack – Actieradius – Laadtijd 2.0Ah oplader

20Ah > 1* draagbare accu > Bereik 60.000 meter > Laadtijd 6-9 uur
30Ah > 1* draagbare accu > Bereik 90,000 meter > Laadtijd 8-10 uur
40Ah > 1* draagbare accu + vaste accu in bodembak > Bereik 120.000 meter > Laadtijd 12-18 uur
60Ah > 2* draagbare accu + vaste accu in bodembak > Bereik 180.000 meter > Laadtijd 16-20 uur

Actieradius = Gemeten met 75kg lichaamsgewicht onder de meest ideale omstandigheden.
Laadtijd = Gemeten met een één 2.0Ah acculader (Met een 5.0Ah halveert u de laadtijd)

Extra informatie

Accu:

, ,E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen