Aanbieding!

Ecruiser GTS 3.0

2.095,00

Ecruiser GTS 3.0, de ultieme all-terrain elektrische scooter met brede banden en sportief profiel. Met kentekenregistratie voor op de weg.
Met de brede stoere wielen en robuuste constructie is het een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en een kortere remweg.

Artikelnummer: ecrgts3.0 Categorie:

Beschrijving

Ecruiser GTS 3.0 zwart

Ecruiser GTS 3.0, hoe stoer wil je het hebben? De GTS is de ultieme all-terrein escooter! Wil jij ook op een unieke manier genieten van een leuke toertocht? Of misschien lekker relaxed naar en van je werk rijden? Gewoon, omdat je het leuk vindt. En omdat het kan! Dan is deze GTS echt iets voor jou! Met zijn brede stoere wielen en robuuste constructie is het een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en een kortere remweg.
Stoer, elektrisch en duurzaam gaan hier probleemloos hand in hand. Geniet van de vrijheid, laat je haren lekker wapperen en kijk naar al het moois om je heen.

Asfalt, modder, zand, het maakt de GTS niet uit. Jij hoeft alleen maar gas te geven en te sturen. De GTS houdt je op je electrische tweewieler.

De sterke 3000W motor van deze elektrische scooter zorgt voor een aangename koppel op het achterwiel. Tevens wordt de GTS standaard geleverd met een uitgekozen accu voor meer gebruikersgemak. Ook een digitale snelheidsmeter, schokdemper onder het zadel, alarmsysteem incl. afstandsbediening, en stuurslot behoren tot de standaard uitrusting.

De GTS is super krachtig, urban en robuust.
Met zijn brede stoere wielen en degelijke constructie is het een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden. De GTS 3.0 is standaard voorzien van een super sterke 3000Watt Brushless motor waarmee je gemakkelijk door los zand kunt cruisen.

Daarnaast vormen zij samen met de achtervering dat de de Ecruiser GTS 3.0 zeer comfortabel en sportief is om mee te rijden. Tevens wordt de GTS 3.0 standaard geleverd met een draagbare accu voor meer gebruikersgemak, digitale snelheidsmeter, achter schokdempers, alarmsysteem incl. afstandsbediening, stuurslot en vele accessoires bijvoorbeeld een telefoonhouder speciaal voor uw smartphone.

Kenmerken Ecruiser GTS

De GTS kenmerkt zich door zijn stabiele rijeigenschappen Met zijn brede banden en sportief profiel is hij is stoer, praktisch, comfortabel en milieuvriendelijk. De escooter ofwel ebrommer manoeuvreert geweldig over zowel landweggetjes als door de stad.

 

De GTS is standaard voorzien van

lcd display

 

  • een draagbare li-ion accu
  • hydraulische remmen
  • lcd display
  • degelijke achtervering (dual schok)
  • HQ verlichting, oftewel hoge kwaliteit verlichting

Bovendien heeft het rijden met de 100% elektrische Ecruiser vele voordelen ten opzichte van de hedendaagse verbrandingsmotoren. Voor zowel de portemonnee als het milieu. Zo is de Ecruiser GTS superzuinig met nog geen € 0,50 elektriciteitskosten per 100km tegenover €7,- bij een conventionele scooter. En heb je zonnepanelen op je huis? Dan rij je zelfs gratis. Wist je dat elektrische scooters 80% minder onderhoud nodig hebben dan een brandstofscooter?

Voor iedereen

De GTS 3.0 is geschikt voor iedereen. Oud en jong (niet jonger dan 16 jaar, scooterrijbewijs is verplicht). Man of vrouw. Helemaal leuk wordt het om samen op pad te gaan. Ieder op zijn of haar eigen GTS! Of met een echopper of cafecruiser.

Draagbare lithium-ion accu

Opladen waar je maar wilt. Je hebt geen tankstation of elektrische laadpaal nodig om je Ecruiser GTS 3.0 brom-of snorscooter op te laden. De slimme draagbare accu kun je gemakkelijk uit je GTS halen en aan ieder normaal stopcontact opladen. De eveneens slimme acculader stopt automatisch het laden indien de accu vol is. Je hebt de keuze uit de standaard 20Ah, de betere 30Ah of zelfs 45Ah accu capaciteit! Hiermee kun je nog veel meer Co2 vrije kilometers cruisen.

draagbare li-ion accu ecruiser

Accupack – Actieradius laadtijd (van leeg tot helemaal vol)

20Ah > Max 60km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 4 a 5 uur
30Ah > Max 80km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 5 a 6 uur
45Ah > Max 110km > 1* draagbare accu laadtijd +/- 6 a 9 uur

Actieradius, gemeten met 75kg lichaamsgewicht en onder de meest ideale omstandigheden:
Snorscooter (25k/u) 50-60km
Bromscooter (45km/u) 35-45km

All-in afleverbeurt

De Ecruiser GTS 3.0 wordt rijklaar geleverd. En is daarmee standaard voorzien van onze all-in afleverbeurt. Meegeleverd worden een accu-oplader, spiegelset, handleiding en kenteken.
De GTS wordt gecontroleerd op fabricage/constructie fouten. Tevens wordt er demping toegevoegd om stekker-gerammel te voorkomen. Iedere scooter is spatwaterdicht door het aflijmen van alle stekkerunits. Dit voorkomt storingen en kortsluitingen tijdens flinke regenbuien en wasbeurten. Tenslotte maken we een testrit om zeker te weten dat voor 100% in orde is.

Garantie en Onderhoud

Iedere E-scooter of E-bike heeft standaard 2 jaar garantie. Mocht er een onderdeel kapot gaan, dan valt dit onder garantie. Wat echter niet onder garantie valt is het arbeidsloon. Deze kosten komen dus wel voor je eigen rekening. Om garantie te kunnen claimen moet iedere onderhoudsbeurt volgens het boekje zijn uitgevoerd. Het onderhoudsschema geeft namelijk aan bij welke kilometerstand de scooter een onderhoudsbeurt moet krijgen. Wanneer je je hieraan houdt, dan kun je garantie claimen

Tijdig onderhoud

Zoals genoemd geldt de garantie alleen als je het onderhoud volgens voorschrift uitvoert. Vooral de eerste 2 beurten zijn van groot belang. Tijdens een service/onderhoudsbeurt worden alle draaiende en bewegende delen gecontroleerd op speling. En worden ze indien nodig ingevet en afgesteld. Alleen zo kan de werking worden gegarandeerd en blijft de garantie van kracht.

SPECIFICATIES GTS 3.0 Ecruiser

Snelheid: 25 km/h of 45 km/h
Kentekenregistratie: Brom of snorfiets
Actieradius: 50 a 60 km
Oplaadkosten accu: €0,50 / 100 km
Draagbare lithium ion accu: Standaard 20Ah accu
Slimme acculader 4.0 Ah: +/- 4 a 6 uur
Input voltage: AC140 – 220 Volt
Maximum koppel: 105 Nm
Motor vermogen: 60v 3000 Watt
Max klimhoek: 29c
Dubbele achtervering: Max 200kg
Anti diefstal : Stuurslot – accuslot – Elektra (start) onderbreker
Alarmsysteem: ja, Incl. bluethoot afstandbediening
Keyless entree: Ja, met afstandsbediening

—————————-

Afmetingen: 185 x 114 x 82 cm
Voor + Achterband maat: 225 – *9.5 – 14″
Wielbasis: 140 cm
Zithoogte: 71 cm
Rijklaar gewicht: 76 kg
Remweg bij 20 km/uur: 1,2 meter droog wegdek – 3,1 meter nat wegdek

Algemene info

Informatie Nederlandse klanten:
De escooters worden standaard geleverd met blauwe kentekenplaat. Je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (AM/B).
Je ontvangt bij levering het tenaamstellingsdocument + verzekeringsgegevens.
Met het tenaamstellingsdocument en rijbewijs kun je bij een kentekenloket (postkantoor) de escooter op naam zetten. Je herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op naam is gezet. Met de verzekeringsgegevens kun je bij iedere verzekeraar met een scooterverzekering de ecruiser verzekeren. Dit is namelijk verplicht wanneer je met de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Informatie Belgische klanten:
U ontvangt bij levering het certificaat + verzekeringsgegevens van uw escooter.
Na levering van de escooter dient u zelf een kentekenplaat aan te vragen bij de DIV en een verzekering bij uw verzekeringsagent.
U kunt de escooter registreren voor een A-Kenteken of B-kenteken. Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op kenteken is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u bij uw verzekeringsagent een scooterverzekering afsluiten, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

 

Extra informatie

Accu:

, ,E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen