HORWIN winteractie

Horwin winteractie

HORWIN winteractie

Horwin winteractie loopt van 1 november tot en met 31 december 2022. We kunnen ons voorstellen dat je enorm nieuwsgierig bent naar wat deze actie aan voordeel kan opleveren voor jou… Je leest het hieronder.

De winactie bestaat uit 2 delen:

    1. een kadootje bij een proefrit en
    2. een flink cadeau bij de aanschaf van een Horwin elektrische scooter.

Om welke scooters gaat het?

Deze actie is van toepassing op de elektrische scooters van Horwin. Dat zijn de EK1, de SK1 en de EK DS.

Horwin winteractie 1 – Kadootje bij proefrit

Wat? Je maakt een afspraak voor een proefrit en krijgt daarbij gewoon zomaar een kadootje? Ja, dat lees je goed.handwarmer astronaut
Je gaat naar horwin.nl/proefrit en boekt een afspraak via het proefritformulier. Deze wordt op basis van de postcode automatisch naar een dealer doorgestuurd. In ons geval dus naar Reijs Scooters.

Na afloop van  de proefrit vul je samen met ons een formulier in met enkele gegevens zoals email, leeftijd, hoe je de proefrit ervaren hebt ontvang je een gratis handwarmer ter waarde van € 39,=.

Na afloop van de proefrit vul je samen met ons een formulier in. In dit formulier wordt gevraagd om onder andere e-mail adres, leeftijd en hoe je de proefrit ervaren hebt. Uiteraard worden hierbij de privacy en regels hiervoor aangehouden. De gegevens worden dan ook alleen gebruikt om de marketingcampagnes van Horwin te verbeteren. Als het formulier compleet is ontvang je een handwarmer ter waarde van € 39,=. Lekker toch?

Horwin winteractie 2 – Flink cadeau bij aanschaf van een Horwin elektrische scooter

Horwin winterpakketIndien je een elektrische Horwin scooter koopt is dat eigenlijk al wel een cadeau op zich 😉 Maar Horwin voegt daar graag nog een prachtig winterpakket aan toe. Je ontvangt namelijk een lekker warm beenkleed, handschoenen, een rugzak en een help. Een pakket ter waarde van maar liefst € 421,=! Tel daarbij op het kostenvoordeel tegenover een benzine scooter en je voordeel is wel heel duidelijk.

De Horwin elektrische scooters in het kort

De lekker ruime escooter EK1 is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Deze scooter beschikt o.a. over LED verlichting, uitschakelvertraging licht, touch-start display, cruise control en een achteruit versnelling. Verkrijgbaar in oranje, wit, blauw en zwart.

De SK1 is eveneens een scooter die je makkelijk dagelijks rijdt. Met een modern design, robuuste lijnen en LED verlichting is het een opvallende verschijning. Het hoge stuur en de grote wielen zorgen voor extra comfort. De SK1 is er in 3 kleuren: metallic grijs, donkerblauw en wit.

EK DS is een bezorgscooter. De stijlvolle EK1 DS is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Om dit voertuig geschikt te maken als Delivery Scooters is een speciale, kortere zitbank ontwikkeld, gevolgd door een stabiele draagplaat met frame, die optimale ruimte biedt voor diverse transportboxen.

Rest ons nog om je alvast heel veel plezier te wensen met je nieuwe Horwin elektrische scooter!