Peugeot Django

Peugeot
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Peugeot Django - Moderne scooter met klassiek design, afgeleid van de S57C maar met de modernste technieken! Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht). In de kleuren Matt Grey, White/blackcurrant, Satin Chocolate.

Peugeot Django

Peugeot Django is gebaseerd op het verfijnde design van de klassieke Peugeot S57C. Maar hoewel de roots van zijn look al zo ver terug liggen, is de gebruikte technologie helemaal van nu. Zo is deze scooter standaard uitgerust met LED-verlichting, een 12 volt aansluiting voor het opladen van gadgets, een semi-digitaal dashboard en een boordcomputer. Deze Peugeot Django is echt de scooter van morgen. 
Maar de Django is niet alleen mooi vormgegeven en super modern, hij rijdt ook nog eens heerlijk. Door zijn lage zithoogte en grote voetenplank is er door iedereen op te rijden, ongeacht de lengte van de bestuurder.

Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).

In de kleuren Matt Grey, White/blackcurrant, Satin Chocolate.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Type: 1 cilinder 4-takt
Cilinderinhoud: 49 cc
Ophanging voor: Telescopische vork
Ophanging achter: Hydraulische schokdemper
Voorrem: Schijfrem 200 mm
Achterrem: Trommel 110 mm
Band voor: 120/70 12''
Band achter: 120/70 12''
L / B / H (mm): 1925 x 710 x 1190 mm
Drooggewicht (kg): 116 Kg
Tankinhoud (liter): 8,5
Aandrijving: Variomatic