SYM Crox Euro 4

SYM
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

SYM Crox Euro 4 - Stoere en unieke scooter, op basis van de Jet4, maar geïnspireerd op de motorcross. Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken). Leverbaar in Matt Black en White/Matt Grey. 

SYM Crox Euro 4

SYM Crox Euro 4, een kleine scooter met enorm veel pit. De Crox is afgeleid van de populaire Jet4, maar dan met een stoere en unieke uitstraling. Deze scooter ziet er tot in de puntjes anders uit dan alle andere scooters op de markt. De inspiratie voor de Crox is opgedaan uit de MX motorcross motoren, en dat is op alle fronten duidelijk.
Deze scooter is uitgevoerd met opvallende LED-verlichting aan de voorkant. Daarnaast wordt hij geleverd met een modern digitaal dashboard, dat in te stellen is in 16 verschillende kleuropties. De MX inspiratie is in de elementen van de Crox terug te zien; de handbeschermers, het stuurkapje, de dikke noppenbanden en de grote 'wave' remschijf.

Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).

Leverbaar in Matt Black en White/Matt Grey. 

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Type: 1 cilinder 4-takt
Vermogen: 2.6 kW (7600 rpm)
Cilinderinhoud: 49,46 cc
Koeling: Luchtgekoeld
Ophanging voor: Telescopische vork
Ophanging achter: Mono-vering
Voorrem: Schijfrem 226 mm
Achterrem: Trommel 110 mm
Band voor: 120/70 12''
Band achter: 130/70 12''
L / B / H (mm): 1905 x 750 x 1095
Wielbasis: 1310 mm
Drooggewicht (kg): 102 Kg
Tankinhoud (liter): 6,5
Aandrijving: Variomatic