SYM Fiddle III Euro 4

SYM
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

SYM Fiddle III Euro 4 - Moderne Retroscooter met de nieuwste techniek. Deze retroscooter heeft een klassiek uiterlijk met moderne elementen. En voldoet aan de nieuwste millieu-eisen. Verkrijgbaar als snorscooter en bromscooter. Leverbaar in Black, Matt Black, Matt Brown, Deep Ocean Blue, White Red en Blue/White. 

SYM Fiddle III Euro 4

SYM Fiddle III Euro 4, Het beste van toen met de techniek van nu.

De SYM Fiddle staat bekend om zijn prachtige retrolijnen, en klassieke uiterlijk. En dit allemaal in een hippe, moderne retroscooter. Nu in de Euro 4 uitvoering is de SYM Fiddle moderner dan ooit, hij voldoet hiermee aan de nieuwste Europese emissiestandaarden en is dus nóg milieuvriendelijker.
Verder wordt deze scooter uitgevoerd met geavanceerd ECS, een elektronische aansturing van de carburateur, daardoor heeft deze een betere koude start en is hij zuiniger.
Maar niet alleen de motor is volledig gemoderniseerd, ook het uiterlijk is helemaal van deze tijd. Standaard komt hij namelijk met een strak overzichtelijk dashboard en LED-dagrijverlichting. Verder zijn er enorm veel Fiddle specifieke accessoires te krijgen, en is hij dus helemaal personaliseerbaar. 

Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).

Leverbaar in Black, Matt Black, Matt Brown, Deep Ocean Blue, White Red en Blue/White. 

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Type 1 cilinder 4-takt
Vermogen 2.6 kW (7600 rpm)
Cilinderinhoud 49,46 cc
Koeling Luchtgekoeld
Brandstoftoevoer Electronische carburator
Ophanging voor Telescopische vork
Ophanging achter Mono-vering
Voorrem Schijfrem 226 mm
Achterrem Trommel 110 mm
Band voor 110/70 12''
Band achter 120/70 12''
L / B / H (mm) 1890 x 695 x 1135 mm
Wielbasis 1300 mm
Drooggewicht (kg) 107 Kg
Tankinhoud (liter) 6,5
Aandrijving Variomatic