ecooter ET2 grijs

1.790,00

Ecooter ET2 grijs is een elektrische scooter met een mooi design, comfort en ook nog eens een goede prijs.
Keuze uit 3 mooie kleuren en 25km of 45km.
Actieradius tot 96km.

Prijs is voor uitvoering met 20ah accu.
Heb je liever een zwaardere accu? Kies dan voor de 30ah. Dit is een meerprijs van € 359.

 

Artikelnummer: Ecooter ET2 grijs Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

ecooter ET2 grijs

ecooter ET2 grijs, het nieuwste model van de Ecooter modellen. Met zijn budget vriendelijke prijs maakt de ET2 elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. De ET2 is in 3 kleuren verkrijgbaar, te weten blauw, grijs en zwart. Bovendien kun je deze elektrische scooter personaliseren met accessoires naar eigen smaak!

ACTIERADIUS

De Ecooter ET2 heeft een actieradius tot wel 70km op één lading! Dit komt doordat de elektrische scooter efficiënt omgaat met de energie van de accu. Mede door het innovatieve design van de middenmotor en diverse andere technieken geeft Ecooter zijn concurrentie het nakijken.
ECOOTER ET2 20AH – 70KM
ECOOTER ET2 30AH – 95KM

ACCU TECHNOLOGIE

Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid. Daarbij is de accu van deze deze scooter uitneembaar. Ook lekker handig!

Regulering van temperatuur

Doordat de temperatuur van de accu voortdurend wordt doorgemeten, zal de accu niet oververhit raken.

Bescherming tegen overlading

De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd dat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

Bescherming tegen overontlading

Een accu te ver leeghalen verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Ecooter een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.

DE MOTOR

De unieke aandrijflijn, de middenmotor, zet een nieuwe standaard in de markt. Elk onderdeel is zo ontworpen dat de gehele aandrijflijn slimmer en efficiënter werkt. Hierdoor levert de motor een zeer hoog vermogen zonder dat hier actieradius voor wordt ingeleverd. De 64V 1500W middenmotor is krachtig en ultracompact.
Doordat de motor laag in het midden is geplaatst, is de gewichtsverdeling zeer stabiel en de wendbaarheid uitstekend. De overbrenging van een middenmotor is vele malen efficiënter dan de veel voorkomende achterwielmotor. Hierdoor wordt bij hetzelfde accu- en motorvermogen met een middenmotor een grotere actieradius bereikt dan bij een achterwielmotor. Door de efficiëntere overbrenging is een Ecooter bij hetzelfde vermogen van de motor tevens krachtiger dan de achterwielmotor.

DE V-SNAAR

De aandrijving via de v-snaar zorgt voor een soepele overbrenging. Dit zorgt voor een soepele overbrenging en het optimaal benutten van de capaciteit van de accu. Geen enkele andere scooter kan dit type aandrijving aanbieden.

STIJLVOL DESIGN

Bij het ontwerpen van de Ecooter ET2 is zowel aan uiterlijk als aan rijeigenschappen gedacht. De ET2 heeft enerzijds een retro en hip uiterlijk. Anderzijds is de elektrische scooter voorzien van diverse innovatieve onderdelen om een sublieme wegligging en perfect rijgedrag te garanderen.

100% LED VERLICHTING

De Ecooter ET2 is voorzien van LED verlichting aan de voor- en achterzijde

TECHNIEK

De Ecooter ET2 is heeft dubbele vering aan zowel de voor- als achterzijde. Comfort is gegarandeerd met dit sterk doorontwikkelde systeem, op welk wegdek je ook rijdt. Hiermee komt we de ultieme rijervaring weer een stapje dichterbij.

AFMETINGEN ECOOTER ET2 GRIJS

Lengte (voorband t/m kentekenplaat): 178 cmecooter et2 afmetingen
Breedte (stuurbreedte): 77 cm
Hoogte (zonder spiegels): 107 cm
Hoogte (met spiegels): 133 cm
Zithoogte zadel: 80 cm
Gewicht (zonder accu): 60 kg

Gebruikershandleiding Ecooter ET2 grijs

Heb je vragen over bijvoorbeeld het starten of instellen van tijd? Hier vind je de gebruikershandleiding. Uiteraard kun je ook bij ons terecht met je vragen.

ACCESSOIRES ECOOTER ET2 grijs

Personaliseer je Ecooter ET2 volledig naar eigen inzicht. De diverse accessoires die beschikbaar zijn voor de ET2 geven je de mogelijkheid om jouw unieke elektrische scooter te creëren.
Zo kan je jouw ET2 bijvoorbeeld voorzien van windschermen, sierbeugels, achterdragers, koffers en veel meer. Informeer naar de mogelijkheden.
Wil je meer weten over het merk Ecooter? Check dan hun website. Ook vind je hier diverse instructievideo’s.

Extra informatie

Accu:

, , ,E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen