Aanbieding!

Ecooter E1 wit

Oorspronkelijke prijs was: €2.499,00.Huidige prijs is: €2.199,00.

ecooter E1 wit is een geweldige elektrische scooter en geschikt voor iedereen. Actieradius Ecooter E1S met 32ah accu is maar liefst 80 km.
Leverbaar als snor- of bromscooter.

Wil je een zwaardere accu, kies dan voor de 35ah (+€200).

Artikelnummer: RS-ecooter-E1-wit Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Ecooter E1 wit – Elektrische Scooter

Ecooter E1 wit, elektrische scooter wit is een hypermoderne scooter. Deze eco E1S is een heel nieuw type scooter; rond, aerodynamisch en vól met snufjes. Want niet alleen het design is super modern, ook zit deze scooter vol met gadgets. Zo heeft hij geen analoge teller meer, maar is het stuur voorzien van een groot digitaal beeldscherm waarop alle nodige informatie te lezen is. Ook is deze scooter voorzien van een heuse cruise control.
Als laatste snufje wordt deze e-scooter geleverd met afstandsbediening. Hierdoor kun je de scooter op afstand starten!

Deze elektrische scooter is naast wit ook verkrijgbaar in de kleuren zwart (black) en grijs. De Ecooter E1 is echt een geweldige elektrische scooter en geschikt voor iedereen!

Actieradius E1S

De efficiënte middenmotor van de Ecooter E1 zorgt voor nog betere prestaties! De Ecooter E1 heeft een actieradius van 80 km en voor veel elektrische rijders zal dit meer dan voldoende zijn. Het is in ieder geval een stuk meer dan elektrische scooters van de meeste andere merken.
Wil je nog verder kunnen rijden? Ga dan voor de Ecooter E2 met een actieradius van maar liefst 110 (1 accu) tot 175 km (bij gebruik 2 accu’s)!

De accu

De Ecooter is voorzien van innovatief batterijbeheersysteem (BMS) dat het energieverbruik reguleert en jouw veiligheid garandeert. Door efficiënt om te gaan met het energieverbruik kun je nog verder rijden.
De 32ah accu van de Ecooter E1 is uiteraard uitneembaar. Laad de accu thuis of op kantoor makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. Uiteraard kun je de accu ook opladen zonder deze uit de scooter te halen.
Ecooter accu

Motor Ecooter E1 wit

De krachtige en ultracompacte E-motor herdefinieert het ontwerp van elektromotoren. Elk onderdeel is precies ontworpen om ervoor te zorgen dat het hele systeem slimmer en efficiënter werkt.

De V-snaar

De v-snaar ontworpen door Gates is nodig om te profiteren van een perfecte koppel. Geen enkele andere scooter op de markt kan dit type directe aandrijving aanbieden.Ecooter v-snaar

LED-verlichting

100% LED VERLICHTING: Het LED verlichtingssysteem is in alle opzichten nog scherper! We optimaliseren het vermogen in elke situatie, zodat je altijd een hogere efficiëntie en een duidelijker zicht krijgt. Veiligheid staat voorop!

Energiebesparend

De Ecooter heeft een regenererende motor. Hierdoor wordt de accu automatisch opgeladen bij het remmen.

Techniek Ecooter E1 wit

De schokbrekers aan voor- en achterzijde zorgen voor dubbel rijcomfort! De Ecooter E1 heeft speciale techniek waarbij schokken effectief worden omgezet in comfort. Door deze nieuwe technieken is het rijden op een Ecooter E1 een fantastische beleving!

Voor- en achterrem

De Ecooter E1 heeft zowel voor als achter schijfremmen. Dit is uniek in scooterland! Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat bij het gebruik van alleen de achterrem ook automatisch de voorrem wordt gebruikt. Hierdoor is de kans op slippen kleiner en dit maakt deze scooter nog veiliger. Safety first!

Specificaties Ecooter E1S

Max. snelheid: 25km/u en 45km/u
Brandstof: Elektrisch
Motor: Elektrisch
Gewicht: 79 kg zonder accu
Actieradius 25km: 80 km
Actieradius 45km: 60 km
Oplaadtijd: 4 – 6 uur

Motor: 3000 Watt
Breedte: 64,5cm
Lengte: 175cm
Hoogte: 107,5cm
Accu: 60V 32ah
Band voor: 12 inch
Diameter banden: 12 inch
Band achter: 12 inch
Remmen voor: Schijf
Remmen achter: Schijf
Achtervering: Mono schokbreker
Voorvork: Monoshock schokbreker

Wil je meer info over de Ecooter E1S? Kijk dan eens op deze pagina.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling) en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Motor:

Elektrische middenmotor met snaaraandrijving

Vermogen:

Nominaal 1800W, Maximaal 3000W

Accu

Lithium battery 60V 32Ah

Snelheid:

Voorrem

Achterrem:

Wielen:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen