AGM Goccia Zwart

1.499,00

AGM Goccia Zwart Elektrische Scooter, trendy en moderne elektrische scooter. Compact stil, milieuvriendelijk en voor elk budget.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en grijs. In 25 of 45km/u uitvoering.

Beschrijving

AGM Goccia Zwart Elektrische Scooter

AGM Goccia Zwart Elektrische Scooter is agm’s trendy antwoord op de elektrische scooter. Deze hippe compacte scooter is volledig elektrisch aangedreven. De Goccia is voorzien van de modernste technieken en is daarmee helemaal klaar voor dagelijks gebruik.

De Goccia heeft een efficiënte 1000W elektrische naafmotor. Hierdoor heeft hij veel vermogen, maar toch een laag energieverbruik. Door dit hoge vermogen zijn zelfs heuvels of viaducten geen enkel probleem voor de Goccia GEV1000. De naafmotor haalt zijn energie uit een 20Ah lithium-ion accu die weggewerkt is onder het zadel. De accu haal je gemakkelijk onder het zadel uit en is binnen 4 uur weer helemaal vol te laden. Daarvoor hoef je hem niet eens uit de scooter te halen, ook als de accu in de scooter zit is hij gewoon op te laden.
Door de krachtige accu en de energiezuinige motor haalt de Goccia een actieradius van ongeveer 60km bij 25km/u.

Door zijn innovatieve design is het mogelijk om de scooter klein en wendbaar te houden. De Goccia heeft afmetingen van 1.700 x 660 x 1.050 mm. Maar doordat het stuur verstelbaar zijn en de opstap laag is, is de scooter toch door iedereen comfortabel te berijden. Ook is het gewicht van de Goccia laag gehouden, zonder accu weegt hij 55kg en de accu weeg 8kg.
Verder is de Goccia voorzien van allerlei slimme features, waaronder: een digitaal display, alarmsysteem, USB-aansluiting, 2 rij modi en key-less startsysteem. Ook heeft hij standaard LED verlichting die niet alleen zuinig maar ook zeer fel en zichtbaar is.

Kleuren Goccia

De elektrische Goccia is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en grijs.

Voor meer informatie kun je ook terecht op http://www.agm-goccia.nl/E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen