Spyder Wheelz Regular

2.350,00

Spyder Wheelz echopper. Je hebt ze vast al wel gezien. Vrolijke mensen, heerlijk cruisend op zo’n stoere dikke wielen scooter!
Regular Edition, verkrijgbaar in 7 kleuren: wit, rood, oranje, grijs, groen, blauw en zwart.

Ook verkrijgbaar in Black Edition, met frame, koplamp, spatborden en treeplank in kleur.

De Spyder Wheelz e-chopper valt onder de snorfietsen (25km/uur), dus een helm is niet nodig.

De prijs in inclusief btw, tenaamstelling en kenteken

Categorie:

Beschrijving

Spyder Wheelz Regular

Spyder Wheelz Regular, de beste dikke banden e-chopper! Ga lekker uitwaaien met deze e-cruiser. Ga er alleen op uit, ga ermee naar je werk of school, ga met een groep. Wat je ook doet, genieten zul je zeker. Deze vette bike is het beste geschikt om alleen te berijden, maar ga je niet zo ver weg dan kun je ook een passagier meenemen. De e-chopper valt onder de snorfietsen (25km/uur), dus een helm is niet nodig.

De prijs in inclusief btw, tenaamstelling en kenteken

Spyder Wheelz eigenschappenSpyder Wheelz

De stoere e-chopper is verkrijgbaar in een Regular Edition en een Black Edition.
Voor beide uitvoeringen zijn de volgende eigenschappen van toepassing:

Lithium ion accu

20 Ah lithium ion batterij met een actieradius tot wel  70km. De batterij wordt ‘gemanaged’ door een Battery Management System functie. Dit houdt in dat de batterij uitschakelt bij beschadigde of oververhitte cellen. Wel zo veilig dus. Je kunt de accu opladen met de losse “5 Ah Smart Charger” met geïntegreerd koelingssysteem.

Stuurslot & Accuslot

Er is veel aandacht gegeven aan het voorkomen van diefstal. Daartoe is elke Spyder Wheelz uitgerust met een standaard klasse 3 alarm (zie hieronder). Bovendien zijn de E-choppers voorzien van een stuurslot en een slot op de accubak.

Digitaal displaySpyder Wheelz

Op het digitale kleurendisplay worden alle belangrijke informatie getoond zoals snelheid, kilometerstand, accuniveau, parkeerbeveiliging, verlichting en mogelijke storingen.

Remote + Cruise control

Je Spyder Wheelz e-chopper wordt geleverd met 2 sleutels en 2 afstandsbedieningen. Met de afstandsbediening kun je de e-chopper op afstand aan- en uitschakelen en zonder sleutel in het contact rijden. Tevens heeft je e-chopper cruise control. Druk het rode knopje in en je rijdt op de cruise control. Lekker ontspannen!

Alarmklasse 3

Elke Spyder Wheelz e-chopper is standaard voorzien van een klasse 3 alarmsysteem. Dit systeem bestaat uit een akoestisch alarm en anti-diefstal regeling. Naast een luid alarm wordt het achterwiel automatisch geblokkeerd, waardoor wegslepen praktisch onmogelijk is.

Brede banden op de Spyder Wheelz

De brede luchtbanden zijn een essentieel onderdeel van het unieke design van de Spyder Wheelz e-chopper. Ze geven hem zijn stoere, robuuste uiterlijk en dragen tevens bij aan een stabiele wegligging en goede tractie op het wegdek.

Single seat

Stap je op je Spyder Wheelz e-chopper voor een tocht dan wil je natuurlijk comfortabel zitten. Met de ruime single seat is dat gegarandeerd. Wil je iemand meenemen dan past het wel maar voor lange ritten bevelen we het zeker niet aan.

Smartphonehouder + USB lader

Ga je op pad met je e-chopper dan bevestig je eenvoudig elke type smartphone op de smartphonehouder om je route app af te lezen of om een muziekje te beluisteren. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat de batterij van je mobiel leegloopt. Je e-chopper laadt hem gewoon op tijdens het rijden.

Technische specificaties Spyder Wheelz

Model E-Chopper 2.3
Aandrijving Elektrisch (brushless motor)
Power 1200W
Batterij 50V/20AH
Frame materiaal Staal
Model E-Chopper 2.3
Afmeting voorwiel 12/185-46J
Afmeting achterwiel 12/215-56J
Remmen Schijfremmen voor en achter
Actieradius 20AH 65-70km max
Maximale belasting 175kg
Volledige laadtijd 3,5 uur

 

Als je op zoek bent naar nog meer informatie over de Spyder Wheelz echoppers, kijk dan op deze website.


E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen