AGM Goccia GEV1000 blauw

1.599,00

AGM Goccia blauw GEV1000 (20Ah accu) of GEV1200 (30Ah accu, +€300) is een hippe elektrische scooter. De scooter is compact, stil, milieuvriendelijk, wendbaar en voor elk budget. Daarbij is hij licht, heeft LED verlichting, USB-aansluiting en een sportstand en een in de hoogte verstelbaar stuur. De Goccia roept beelden op van Tomos en Puch brommers.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, grijs, goud en geel (Delivery). In de uitvoeringen 25km en 45km.

Artikelnummer: goccia 1000 20ah blauw Categorieën: ,

Beschrijving

AGM Goccia Blauw GEV1000/GEV1200 Elektrische Scooter

AGM Goccia blauw elektrische Scooter is agm’s trendy antwoord op de elektrische scooter. Deze hippe compacte scooter is volledig elektrisch aangedreven. De Goccia is voorzien van de modernste technieken en is daarmee helemaal klaar voor dagelijks gebruik.
De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. De AGM Goccia is voorzien van een 20Ah of 30Ahaccu. De 20Ah accu heeft een actieradius tot wel 60 km en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan, de 30Ah accu heeft een actieradius tot wel 75 km.
Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.

AGM Goccia blauw: Kies je accu en kom verder

Kies een 20Ah accu of een 30Ah accu en bekijk je actie-radius.
Snorfiets bereik met 20Ah accu: 60km
Snorfiets bereik met 30Ah accu: 75km
Bromfiets bereik met 30Ah accu: 45km

Milieuvriendelijk

De AGM Goccia is volledig elektrisch en heeft dus geen CO2 uitstoot. Naast een genot om op te rijden is deze scooter ook goed voor het milieu.

Geruisloos

De stille elektrische motor zorgt voor een heerlijk vrij gevoel tijdens jouw rit op de AGM Goccia. Geen luidruchtige motor waardoor je optimaal kan genieten van de omgeving.

Voordelig

De AGM Goccia is ontwikkeld om elektrisch rijden beschikbaar te maken voor elk budget, zonder in te leveren op kwaliteit. De AGM Goccia is zowel in aanschaf als gebruik erg voordelig.

Hoge actieradius

Met de AGM Goccia rijd je eenvoudig grote afstanden. De lithium-ion accu is leverbaar met een actieradius van 60 km of 75 km (actieradius geldt bij 25 km/uur) en is in 4 uur razendsnel op te laden (90% vol).

Rijeigenschappen

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. Door het verstelbare stuur is het voor iedereen mogelijk de stuurpositie optimaal in te stellen.

Krachtig en energiezuinig

De Goccia GEV1000/GEV1200 heeft een efficiënte 1000W elektrische naafmotor. Hierdoor heeft hij veel vermogen, maar toch een laag energieverbruik. Door dit hoge vermogen zijn zelfs heuvels of viaducten geen enkel probleem. De naafmotor haalt zijn energie uit een 20Ah of 30Ah lithium-ion accu die weggewerkt is onder het zadel. De accu haal je gemakkelijk onder het zadel uit en is binnen 4 uur weer helemaal vol te laden. Daarvoor hoef je hem niet eens uit de scooter te halen, ook als de accu in de scooter zit is hij gewoon op te laden.

Door zijn innovatieve design is het mogelijk om de scooter klein en wendbaar te houden. De Goccia heeft afmetingen van 1.700 x 660 x 1.050 mm. Doordat het stuur verstelbaar is en de opstap laag, is de scooter door iedereen comfortabel te berijden. Ook is het gewicht van de Goccia laag gehouden, zonder accu weegt hij 55kg.

Slimme features van de AGM Goccia blauw

Digitaal display

Het handige digitale dashboard van de AGM Goccia geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

LED verlichting

Zowel voor als achter is de AGM Goccia voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

USB aansluiting

Standaard is de AGM Goccia voorzien van een USB aansluiting, hierdoor kan je moeiteloos je telefoon tijdens het rijden opladen.

Alarm + keyless rijden

De sleutel kan je op zak houden want de AGM Goccia is aan- en uit te zetten met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening is tevens het alarm te activeren.

Sportstand

De AGM Goccia is uitgerust met twee rijmodi. De sportstand geeft je net die extra boost die af en toe nodig is.

Kleuren AGM Goccia

De Goccia GEV1000/GEV1200 scooter is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, grijs, goud, matgroen en geel (Delivery)

Voor meer informatie kun je ook terecht op http://www.agm-goccia.nl/

Extra informatie

Snelheid

25km/uur, 45km/uur

Accu

20Ah (GEV1000), 28Ah (GEV1200)E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen