BTC GT2 matzwart

1.974,00

BTC GT2 matzwart: Grande Retro in GT2 uitvoering. Met lekker veel chroom. Chromen front en ronde richtingaanwijzers met chromen rand.
Comfortabel zadel biedt met gemak plaats aan twee personen.

Artikelnummer: BTC GT2 matzwart Categorie:

Beschrijving

BTC GT2 matzwart

BTC GT2 matzwart oftewel Grande Retro GT2. Wil je de hele naam, dan is het BTC Grande Turismo 2.0.
Hou je van lekker veel chroom? Dan is de GT2 uitvoering van de Grande Retro zeker iets voor jou! Het chromen front en ronde richtingaanwijzers met chromen rand maken van deze BTC een echte Grande Turismo 2.0. Op het comfortabele zadel neem je makkelijk met twee personen plaats. Leverbaar in diverse kleuren en uiteraard in 25 km/h en 45 km/h uitvoering.

Kleuren: Mat Zwart, Titanium goud, Zwart

Technische gegevens

Afmetingen: 1.891 x 872 x 1.090 mm
Gewicht: 91 kg
Motor type: 4 takt
Ontsteking: CDI
Remmen voor: schijf
Remmen achter: trommel
Bandenmaat: 10 inch
Startmethode: elektrisch/kickstart
Benzine: loodvrij
Tankinhoud: 5 L
Uitvoering: 25 en 45 km/h

BTC Grande Retro GT2 EURO5

Zoek je een luxe 2-persoons scooter met veel ruimte en vrijheid? Dan moet je de BTC Grande Retro GT2 kopen! Hij is breed, lang en heeft bijzonder veel zitruimte. Mede dankzij het brede stuur voel jij je koning van de weg.

Italiaanse invloeden

De BTC Grande Retro GT2 is een prachtige scooter met veel Italiaanse invloeden. Een scooter met een fors formaat, zoals deze, wordt ook wel een XL scooter genoemd. De Grande Retro GT2 is breed, lang en super stoer. Het rijden op deze scooter geeft je dan ook een heerlijk vrij gevoel.

BTC GT2: De looks

De Grande Retro GT2 van BTC is een retro scooter die afgeleid is van meerdere Italiaanse ontwerpen. De achterkant heeft veel weg van een wespen lichaam. Oorspronkelijk is dit afgeleid van de Vespa, welke in het Italiaans ‘wesp’ betekent. De voorzijde heeft echter niets met de Vespa te maken. Dit is een geheel eigen ontwerp. De brede body aan de voorzijde wordt gekenmerkt door een verticale grill, ronde richtingaanwijzers en een ronde chromen koplamp. Het stuur is heel breed en lijkt bijzonder veel op dat van een chopper motor. Ook de snelheidsmeter en brandstofmeter zijn in dezelfde stijl uitgevoerd.

Rijgedrag

De BTC GT2 rijdt als geen ander. Het brede stuur en de omvang van de scooter geven je het gevoel koning op de weg te zijn. Voor sommige mensen is het misschien heel even wennen, maar eenmaal gewend, dan wil je ook niet meer anders. De vering doet goed zijn werk en samen met het grote luxe zadel, is elke rit heerlijk en comfortabel.

Motorblok en techniek

De Grande Retro GT2 van BTC kun je zowel elektrisch starten als met de kickstart. Qua brandstofverbruik ben je stukken goedkoper uit dan met een auto, want in de stad kun je 1 op 40 halen! Met 1 liter brandstof kun je dus 40 kilometer afleggen. Het motorblok is voorzien van de moderne 4-takt technologie en beschikt over een elektronische ontsteking (CDI). De tankinhoud bedraagt 5 liter. De tank vul je eenvoudig met Euro 95 autobenzine. Verder beschikt het voorwiel over een remschijf en het achterwiel over een trommelrem.

Passagier

Iemand meenemen achterop je BTC GT2 is geen enkel probleem. Het zadel biedt namelijk bijzonder veel ruimte. De passagier achterop kan zijn of haar voeten prima kwijt op de uitklapbare voetsteps. Bovendien is de GT2 voorzien van een rugsteun waardoor je ‘bijrijder’ goed op de scooter blijft zitten. BTC heeft bij dit ontwerp dus goed gekeken naar comfort voor twee.

Wil je de scooter checken op de pagina van BTC, volg dan deze link.E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen