BTC Felice zwart

1.899,00

BTC Felice zwart is een handige, wendbare scooter met een zuinige E5 injectiemotor.
Goede rijeigenschappen, laag brandstofverbruik.
Keuze uit vele kleuren en 25km/u of 45km/u.

Artikelnummer: BCT Felice zwart Categorie:

Beschrijving

BTC Felice zwart (euro 5)

De BTC Felice zwart is een klassieke scooter met goede rijeigenschappen en moderne techniek. De Felice is natuurlijk verkrijgbaar in een 25 km/u uitvoering en een 45 km/u uitvoering. Bovendien is deze populaire scooter leverbaar in vele kleuren in zowel glans als matte tinten. Standaard is de Felice voorzien van een klapbagagedrager achter en LED-knipperlichten. Daarnaast zijn er vele accessoires leverbaar.

Kleuren BTC Felice

Glans: Aquablauw, Grijs, Grijs metallic, Rood, Titanium goudZwart.
Matte kleuren: Mat Chameleon, matgrijs en matzwart.

Technische gegevens

Injectie-motor: 4 takt
Euro: 5
Afmetingen: 1.891 x 872 x 1.090 mm
Gewicht: 91 kg
Ontsteking: CDI
Remmen voor: schijf
Remmen achter: trommel
Bandenmaat: 10 inch
Startmethode: elektrisch/kickstart
Benzine: loodvrij
Tankinhoud: 4,5 L
Uitvoering: 25 en 45 km/h

BTC Felice zwart Euro5

Zoek je een goedkope scooter met een bijzonder mooi design, dan kom je al snel bij de BTC Felice uit! Deze EURO5 scooter is uitgerust met een injectie motorblok. Dit staat garant voor uitzonderlijke goede prestaties en een laag brandstofverbruik. Ook het rijden met deze scooter is dus goedkoop te noemen! LED knipperlichten en een luxe bagagedrager zitten bij de prijs inbegrepen.

Goedkope scooter, en toch heel compleet

De BTC Felice is een van de goedkoopste retro scooters die je maar kunt kopen. En is het bewijs dat een goedkope scooter zeker niet lelijk hoeft te zijn. De scooter is namelijk afgeleid van de populaire Vespa Primavera en die kent waarschijnlijk iedereen. Dit is een van de meest populaire scooters van dit moment.
De BTC Felice is een fraaie retroscooter welke je bovendien in verrassend mooie kleuren kunt kopen, zelfs in kleuren die Vespa niet in haar assortiment heeft zitten. Daarmee rijd je toch net weer iets anders.

De achterdrager en LED knipperlichten behoren tot de standaarduitrusting bij de BTC Felice. Maar wie nog luxer wilt kan dit model ook flink upgraden. Er zijn namelijk een heleboel opties waaruit je kunt kiezen om het nog luxer te maken.

Zuinige EURO5 injectie motor

Standaard is de BTC Felice uitgerust met een zuinige 4-takt EURO5 injectie motor. De motor start hierdoor supersnel ongeacht wat het weer buiten doet. Daarnaast kun je lekker goedkoop scooter rijden omdat het brandstofverbruik eveneens heel laag is. Injectie maakt het rijden namelijk nog efficiënter.

Rijden met 2 personen op de Felice

Rijden met 2 personen op de BTC Felice is geen probleem. Het zadel is namelijk ruim genoeg voor 2, de passagier kan zich goed vasthouden aan de achterdrager, en er zijn uitklapbare voetsteps aanwezig. Met een druk op de knop klappen ze uit. Heb je ze niet meer nodig, dan klap je ze simpelweg weer in door ze terug te duwen.

Opbergruimte onder het zadel

Onder het zadel van de BTC scooter vind je een mooie opbergruimte. Je kunt daar gemakkelijk een helm in opbergen, een slot, of iets anders. En in combinatie met de achterdrager kun je van alles transporteren. Een heel praktische scooter dus ook.

Handzaam en wendbare scooter

Je kunt zeker stellen dat de BTC Felice Euro5 scooter handzaam en wendbaar is, en dat maakt het voor beginnende bestuurders nog gemakkelijker. Bovendien is hij lekker compact waardoor ook de wat kleinere mensen prima met de retro scooter uit de voeten kunnen. Geschikt voor iedereen dus.
Wil je meer weten over BTC, kijk dan op hun website.E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen