BTC Felice Sport mat chameleon

1.825,00

BTC Felice Sport mat chameleon, zuinige E5 injectiemotor, sportieve achterbeugel, multispaak sportvelgen
Goede rijeigenschappen, laag brandstofverbruik.
Keuze uit matgrijs of mat chameleon en 25km/u of 45km/u.

Artikelnummer: BCT Felice Sport mat chameleon Categorie:

Beschrijving

BTC Felice Sport mat chameleon (euro 5)

BTC Felice Sport mat chameleon is een klassieke scooter met goede rijeigenschappen en moderne techniek. Deze Felice is natuurlijk verkrijgbaar in een 25 km/u uitvoering en een 45 km/u uitvoering. Daarbij is deze populaire scooter leverbaar in 2 mooie tinten, namelijk matgrijs en mat chameleon. Standaard is de Felice Sport voorzien van een achterbeugel, LED-knipperlichten, injectie 4-takt motor en multispaak sportvelgen. Daarnaast zijn er vele accessoires leverbaar.

Kleuren BTC Felice Sport

Deze prachtige retro scooter is verkrijgbaar in matgrijs en mat chameleon.

Technische gegevens

Injectie-motor: 4 takt
Euro: 5
Afmetingen: 1.891 x 872 x 1.090 mm
Gewicht: 91 kg
Ontsteking: CDI
Remmen voor: schijf
Remmen achter: trommel
Bandenmaat: 10 inch
Startmethode: elektrisch/kickstart
Benzine: 95 loodvrij
Tankinhoud: 4,5 L
Uitvoering: 25 en 45 km/h

BTC Felice Sport mat chameleon Euro5

Zoek je een goedkope scooter met een bijzonder mooi design, dan kom je al snel bij de BTC Felice Sport uit! Deze EURO5 scooter is uitgerust met een injectie motorblok. Dit staat garant voor uitzonderlijke goede prestaties en een laag brandstofverbruik. Ook het rijden met deze scooter is dus goedkoop te noemen! LED knipperlichten, multispaak sportvelgen en een sportieve achterbeugel zitten bij de prijs inbegrepen.

Goedkope scooter, en toch heel compleet

De BTC Felice is een van de goedkoopste retro scooters die je maar kunt kopen. En is het bewijs dat een goedkope scooter zeker niet lelijk hoeft te zijn. De scooter is namelijk afgeleid van de populaire Vespa Primavera en die kent waarschijnlijk iedereen. Dit is een van de meest populaire scooters van dit moment.
De BTC Felice is een fraaie retroscooter welke je bovendien in 2 verrassend mooie kleuren kunt kopen.

De sportieve achterbeugel, multispaak sportvelgen en LED knipperlichten behoren tot de standaarduitrusting bij de BTC Felice Sport. Maar wie nog luxer wilt kan dit model ook flink upgraden. Er zijn namelijk een heleboel opties waaruit je kunt kiezen om het nog luxer te maken.

Zuinige EURO5 injectie motor

Standaard is de BTC Felice uitgerust met een zuinige 4-takt EURO5 injectie motor. De motor start hierdoor supersnel ongeacht wat het weer buiten doet. Daarnaast kun je lekker goedkoop scooter rijden omdat het brandstofverbruik eveneens heel laag is. Injectie maakt het rijden namelijk nog efficiënter.

Rijden met 2 personen op de Felice

Rijden met 2 personen op de BTC Felice is geen probleem. Het zadel is namelijk ruim genoeg voor 2, de passagier kan zich goed vasthouden aan de achterdrager, en er zijn uitklapbare voetsteps aanwezig. Met een druk op de knop klappen ze uit. Heb je ze niet meer nodig, dan klap je ze simpelweg weer in door ze terug te duwen.

Opbergruimte onder het zadel

Onder het zadel van de BTC scooter vind je een mooie opbergruimte. Je kunt daar gemakkelijk een helm in opbergen, een slot, of iets anders. En in combinatie met de achterdrager kun je van alles transporteren. Een heel praktische scooter dus ook.

Handzaam en wendbare scooter

Je kunt zeker stellen dat de BTC Felice Sport Euro5 scooter handzaam en wendbaar is, en dat maakt het voor beginnende bestuurders nog gemakkelijker. Bovendien is hij lekker compact waardoor ook de wat kleinere mensen prima met de retro scooter uit de voeten kunnen. Geschikt voor iedereen dus.

BTC Felice is verkrijgbaar als basismodel in 9 kleuren. Daarnaast is er de BTC Felice Luxury in 3 mooie tinten. En tenslotte de BTC Felice Sport in matgrijs en mat chameleon.

Wil je meer weten over BTC, kijk dan op hun website.E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen