BTC Felice Luxury grijs

1.949,00

BTC Felice Luxury grijs
Scooter rijden was nog nooit zo luxe!
Veel extra’s: valbeugelset, witte banden, usb-aansluiting, luxe sportief windscherm, alu voetplaten, duozit zadel.

Artikelnummer: BTC Felice Luxury grijs Categorie:

Beschrijving

BTC Felice Luxury grijs

BTC Felice Luxury grijs is een Felice met net dat beetje extra! Deze luxe uitvoering van de Felice is voorzien van vele extra’s. Denk bijvoorbeeld aan white-wall banden, een exclusieve kleurstelling en een valbeugelset. Picture daarbij ook nog een usb-aansluiting en een luxe duozit zadel. En alsof dat nog niet genoeg is, ook nog een sportief windscherm en ALU voetplaten! Dan heb je het echt wel over een luxe scooter. Je rijdt niet alleen fijn, maar steelt ook nog eens de show!

Kleuren Felice Luxury grijs

Deze scooter komt in 3 mooie kleuren: Grijs, Mat jeansblauw en Candy blue (blauw).

Technische gegevens

Injectie-motor: 4 takt
Euro: 5
Afmetingen: 1.891 x 872 x 1.090 mm
Gewicht: 91 kg
Ontsteking: CDI
Remmen voor: schijf
Remmen achter: trommel
Bandenmaat: 10 inch
Startmethode: elektrisch/kickstart
Benzine: loodvrij
Tankinhoud: 4,5 L
Uitvoering: 25 en 45 km/h

Zoek je een goedkope scooter met een bijzonder mooi design, dan kom je al snel bij de BTC Felice uit! Deze EURO5 scooter is uitgerust met een injectie motorblok. Dat staat garant voor uitzonderlijke goede prestaties en een laag brandstofverbruik. Ook het rijden met deze scooter is dus goedkoop te noemen! LED knipperlichten en een luxe bagagedrager zitten bij de prijs inbegrepen. Maar mocht je standaard ook nog luxe accessoires op je scooter hebben? Dan is deze BTC Felice Luxury de juiste keus.

Zuinige EURO5 injectie motor

Standaard is de BTC Felice uitgerust met een zuinige 4-takt EURO5 injectie motor. De motor start hierdoor supersnel ongeacht wat het weer buiten doet. Daarnaast kun je lekker goedkoop scooter rijden omdat het brandstofverbruik eveneens heel laag is. Injectie maakt het rijden namelijk nog efficiënter.

Rijden met 2 personen op de BTC Felice Luxury grijs

Rijden met 2 personen op de BTC Felice Luxury is geen probleem. Het zadel is namelijk ruim genoeg voor 2, de passagier kan zich goed vasthouden aan de achterdrager, en er zijn uitklapbare voetsteps aanwezig. Met een druk op de knop klappen ze uit. Heb je ze niet meer nodig, dan klap je ze simpelweg weer in door ze terug te duwen.

Opbergruimte onder het zadel

Onder het zadel van de BTC scooter vind je een mooie opbergruimte. Je kunt daar gemakkelijk een helm in opbergen, een slot, of iets anders. En in combinatie met de achterdrager kun je van alles transporteren. Een heel praktische scooter dus ook.

Handzaam en wendbare scooter

Je kunt zeker stellen dat de BTC Felice Luxury Euro5 scooter handzaam en wendbaar is, en dat maakt het voor beginnende bestuurders nog gemakkelijker. Bovendien is hij lekker compact waardoor ook de wat kleinere mensen prima met de retro scooter uit de voeten kunnen. Geschikt voor iedereen dus.
Wil je meer weten over het Nederlandse merk BTC? Kijk dan hier op hun website.E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen