AGM R8 Smokey

1.749,00

AGM R8 Smokey, een moderne scooter met sportieve elementen in de kleur smokey, voor de eventuele beschikbaarheid van andere kleuren kunt u contact met ons opnemen. Verkrijgbaar in 25 en 45 km/u uitvoering.

Artikelnummer: c5df9b20cb26 Categorie:

Beschrijving

AGM R8 Smokey

AGM R8 Smokey, met zijn stoere strakke lijnen zal deze scooter overal de aandacht trekken. Op het schoolplein zal deze scooter het gesprek van de dag zijn. Maar door de dubbele schokbrekers en 12-inch wielen is de R8 ook uitstekend geschikt voor woon-werkverkeer. Zijn 49cc 4-takt motor zorgt voor een krachtige scooter maar met de elektronisch geregelde carburateurs is hij tegelijkertijd erg zuinig! Hierdoor is hij dus goed voor de portemonnee. Met deze AGM R8 volg je de trend niet; je zet de trend.
4-Takt scooter verkrijgbaar in zowel 25- als 45 km uitvoering. Leverbaar in de kleur Smokey, voor de eventuele beschikbaarheid van andere kleuren kunt u contact met ons opnemen.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Motor

luchtgekoelde 4-takt, 49cc

Transmissie:

Elektrische start:

Snelheid:

Voorrem

Achterrem:

Wielen:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen