Sym scooters

Sym scooters

Sym scooters

Sym scooters hebben een hoge kwaliteit. De Sym scooter staat stabiel in de top 3 van meest verkochte snorscooters en bromscooters in Nederland. Niet zo gek, want Sym scooters bestaat al sinds 1961 en door deze jarenlange ervaring staat de kwaliteit van Sym scooters op een hoog niveau.
Sym laat de scooters produceren in Taiwan, China en Vietnam onder strenge controle van het moederconcern. Sym gebruikt uitsluitend kwaliteitscomponenten.
De pasvorm van de onderlinge onderdelen is perfect. Kappen sluiten mooi aan, het motorgeluid is rustig en op een laag toerental en de Sym scooters voelen zeer wendbaar aan. Om de kwaliteit te onderstrepen geeft Sym scooters Nederland drie jaar garantie op iedere nieuwe 50cc Sym scooter.
SYM Fiddle III Euro 4 Matt Silver Grey

Sym scooter modellen

Sym heeft veel bekende en populaire modellen. Denk bijvoorbeeld aan de Sym Mio, een kleine maar heel fijne scooter. Of de Sym Orbit, Sym Fiddle en de Sym Allo. En wat te denken van de zeer comfortabele Sym Symphony met de grote 16 inch banden?

 

Ook voor de professionele markt zoals pizzakoeriers en andere koerier diensten heeft Sym een scooter ontwikkeld, de X-Pro. Daarmee ga je snel en zeker op weg om de gewenste producten bij de klant af te leveren. Met de Sym Jet ga je voor sportieve looks als je voor de 2-takt versie kiest.
Kies je echter de 4-takt uitvoering dan voert sportief-chique de boventoon. De keuze is aan jou!

Ontwerp Sym scooters

Bij het ontwerp van alle Sym scooters is, buiten een attractieve vormgeving die voldoet aan de wensen van haar klanten, rekening gehouden met het milieu en het einde van de levenscyclus. Het overgrote deel van de onderdelen is recyclebaar en tijdens gebruik heeft de zuinige 4 takt motor een minimale invloed op het milieu. SYM fiddle III sfeerfoto. Daarbij rijdt de Sym scooter zeer zuinig, het verbruik van een Sym scooter is namelijk gemiddeld slechts één op veertig. Sym scooters zijn gericht op een publiek van particulier tot zakelijk en van jong tot oud.

Scooter kopen

Een scooter is een makkelijk vervoermiddel. U manoeuvreert snel door het verkeer, heeft geen last van files.
Goedkoop rijden? Een scooter maakt dat mogelijk. Ook als uw (tweede) auto te duur is, uw auto kapot is en te duur is om te laten maken, de werktijden van u en of uw partner zijn veranderd waardoor u beide betrouwbaar en goedkoop vervoer nodig heeft, of u wilt gewoon voordelig rijden, dan is een scooter een uitstekende keuze.

Dit krijg je gratis bij je scooter

De genoemde prijzen zijn inclusief kosten rijklaar maken, tenaamstelling en incl. BTW, 3-sterren veiligheidsslot, kenteken(plaatje) en een volle tank brandstof.