Scooter Uden en Grave

Scooter Uden en Grave

Geen vervoermiddel is sneller dan de scooter om in Uden, Zeeland, Grave of omgeving te rijden. Geen drukke snelwegen, geen files voor stoplichten, u bent altijd snel waar u wilt zijn. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om een scooter te kopen. De scooter is de laatste jaren een zeer populair vervoersmiddel geworden en in plaatsen als Uden, Heeswijk en Grave ook enorm handig!
Met de scooter verplaatst u zich snel van de ene locatie naar de andere en het zoeken naar een parkeerplek (en het betalen van een kaartje) is nu niet meer nodig. Er is altijd wel ergens plek om uw scooter neer te zetten. Indien u een snorscooter heeft dan kunt u ook handig gebruik maken van de fietspaden, wat uw reistijd aanzienlijk zal verkorten.
Indien u een scooter wilt kopen, waarmee u bijvoorbeeld in Uden, Heeswijk of Grave kunt rijden, dan is Reijs Scooters voor u de aangewezen scooterdealer. Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan scooters en daarbij zijn die scooters ook nog eens enorm goedkoop!
De voordelen van Reijs Scooters op een rijtje:
+ Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding
+ Uitstekende service
+ Ruim assortiment
+ Deskundig en vriendelijk
+ Veilig betalen (ook contant of pinnen bij aflevering)
+ Indien de scooter niet meer rijdt komen wij deze gratis halen in Uden, Nistelrode en Grave
+ Gratis volle tank en 3* veiligheidsslot bij een nieuwe scooter
Wacht niet langer en regel snel uw eigen scooter in Uden, Heeswijk en Grave! Kom naar onze scootershop of bel 0646 22 35 27.