Scooter Oss en Heesch

Scooter Oss en Heesch

Scooter Oss en Heesch

In een stad als Oss is het altijd druk en staan er vaak files voor de vele stoplichten en treinoverwegen. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om een scooter te kopen. De scooter is de laatste jaren een zeer populair vervoersmiddel geworden en in een stad als Oss ook enorm handig! En wilt u naar bijvoorbeeld Heesch of Schaijk? Je bent er zo!

Met de scooter verplaatst u zich snel van de ene locatie naar de andere en het zoeken naar een parkeerplek (en het betalen van een kaartje) is nu niet meer nodig. Er is altijd wel ergens plek om uw scooter neer te zetten. Indien u een snorscooter heeft dan kunt u ook handig gebruik maken van de fietspaden, wat uw reistijd veel korter zal maken.

Voor een scooter in Oss, Heesch, Schaijk en omgeving bent u bij Reijs Scooters aan het juiste adres. Of het nu gaat om een stadsscooter, motorscooter, elektrische scooter, bromfiets of snorscooter, in onze scooterwinkel vindt u zeker iets wat bij u in de smaak valt. Maak een proefrit op scooters van diverse A-merken en ontdek welke geschikt is voor u. U kunt vandaag nog profiteren van de vele voordelen van een scooter.

De voordelen van Reijs Scooters op een rijtje:

· Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding

· Uitstekende service

· Ruim assortiment

· Deskundig en vriendelijk

· Veilig betalen (ook contant of pinnen bij aflevering)

· Gratis volle tank benzine en 3* veiligheidsslot bij een nieuwe scooter

· Indien de scooter niet meer rijdt komen wij deze gratis halen in Oss, Heesch en Schaijk

· Vele voordelen indien u bij Reijs Scooters uw scooter koopt. U kunt daarna met een gerust hart door Oss, Heesch, Schaijk en Herpen toeren. U weet tenslotte zeker dat u de juiste scooter heeft gekocht.

Wacht niet langer en regel snel uw eigen scooter in Oss, Heesch of Schaijk! Kom langs in onze scootershop of bel 0646 22 35 27.