Scooter Nijmegen en Wijchen

Scooter Nijmegen en Wijchen

Nijmegen is een grote stad. In een grote stad als Nijmegen is het altijd druk en staan er vaak files. Veel mensen kiezen er daarom tegenwoordig voor om een scooter te kopen. De scooter is de laatste jaren een zeer populair vervoersmiddel geworden en in een stad als Nijmegen ook enorm handig! En wilt u naar bijvoorbeeld Wijchen of Beuningen? De scooter brengt u er in een mum van tijd!

Met de scooter verplaatst u zich snel van de ene locatie naar de andere en het zoeken naar een parkeerplek (en het betalen van een kaartje) is nu niet meer nodig. Er is altijd wel ergens plek om uw scooter neer te zetten. Indien u een snorscooter heeft dan kunt u ook handig gebruik maken van de fietspaden, wat uw reistijd aanzienlijk zal verkorten.

Indien u een scooter wilt kopen, waarmee u bijvoorbeeld in Nijmegen en Wijchen kunt rijden, dan is Reijs Scooters voor u een enorm goede tip. Wij kunnen u altijd een zeer ruim assortiment aan scooters aanbieden en daarbij zijn die scooters ook nog eens enorm goedkoop!

De voordelen van Reijs Scooters op een rijtje:

+ Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding
+ Uitstekende service
+ Ruim assortiment
+ Deskundig en vriendelijk
+ Veilig betalen (ook contant of pinnen bij aflevering)
+ Indien de scooter niet meer rijdt komen wij deze gratis halen in Nijmegen en Wijchen

+ Gratis volle tank en 3* veiligheidsslot bij een nieuwe scooter

Wacht niet langer en regel snel uw eigen scooter in Nijmegen, Wijchen of Beuningen! Kom naar onze scootershop of bel 0646 22 35 27.