Scooter Den Bosch en Rosmalen

Scooter Den Bosch en Rosmalen

Scooter Den Bosch en Rosmalen

Den Bosch is een grote stad. In een grote stad als Den Bosch is het altijd druk en staan er vaak files. Files stad in, files stad uit, aan de Zuidwal, langs de Zuid Willemsvaart, bij het station. Steeds meer mensen in Den Bosch, Rosmalen, Vught, St.Michielsgestel en omgeving kiezen er daarom voor om een scooter te kopen. De scooter is de laatste jaren een zeer populair vervoersmiddel geworden en in een stad als Den Bosch ook enorm handig! En wilt u naar bijvoorbeeld Rosmalen of Vught? De scooter brengt u er in een mum van tijd!

Op de scooter van of naar Den Bosch, Rosmalen en Vught

Heeft u weleens gedacht aan de vele voordelen van een scooter? Een zuinige scooter waarmee u van huis naar het werk of school rijdt. Langs drukke wegen, in de spits geen last van files, altijd op tijd. Of een leuke toerscooter, waarmee u kunt toeren in de omgeving van Den Bosch en Rosmalen of natuurlijk verder weg. Ook om reclame te maken is een scooter uitstekend geschikt.

Nog meer voordelen van een scooter in Den Bosch, Rosmalen en Vught:
+ Met een 4-takt scooter verbruikt u slechts 2,5 liter per 100 km

+ U heeft lage kosten en geen bijtelling

+ WA-verzekering vanaf ca. 40 euro per jaar

+ Met een autorijbewijs mag u zo op de scooter

+ Met een scooter heeft u geen parkeerproblemen en hoeft u geen parkeerkaartje te kopen

Indien u een scooter wilt kopen, waarmee u bijvoorbeeld in Den Bosch, Rosmalen of Vught kunt rijden, dan is Reijs Scooters voor u het juiste adres. Wij bieden u altijd een zeer ruim assortiment aan scooters en daarbij zijn die scooters ook nog eens enorm goedkoop!

De voordelen van Reijs Scooters op een rijtje:

· Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding

· Uitstekende service

· Ruim assortiment

· Deskundig en vriendelijk

· Veilig betalen (ook contant of pinnen bij aflevering)

· Indien de scooter niet meer rijdt komen wij deze voor slechts € 20,= halen en weer terugbrengen in Den Bosch, Rosmalen, Vught en omgeving

· Gratis volle tank en 3* veiligheidsslot bij een nieuwe scooter

Wacht niet langer en regel snel uw eigen scooter in Den Bosch, Rosmalen of Vught! Kom naar onze scootershop of bel 0646 22 35 27.