Reijs Scooters

Reijs Scooters

Jouw leverancier voor:

  • Scooters
  • Elektrische bakfietsen
  • Elektrische fietsen
  • E-scooters
  • eCruisers

Nieuwste producten

Scooters, elektrische fietsen en elektrische bakfietsen

Nieuwe scooters en scooter occasions. We hebben een royale keuze en een ruime voorraad.

Scooters

Wat leuk dat je je in onze scooter online shop op scooters of een scooby aan het oriënteren bent. Of op zoek bent naar informatie over de scootermerken AGM, Peugeot, Sym. Of meer wilt weten over bijvoorbeeld de verkeersregels, de keuze tussen 2-takt of 4-takt en snorscooter of bromscooter. Ook onderhoudsbeurten en de regels voor het behalen van het scooterrijbewijs spelen een rol bij de aanschaf van jouw nieuwe of tweedehandse scooter. We helpen je graag!

Elektrische Bakfietsen

Elektrische bakfietsen, ze zijn al bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Stoere mama’s die op en neer racen van huis naar school. Vaders die deze handige transporter gebruiken om de drankvoorraad aan te vullen. Ze zijn handig voor vele toepassingen. Wij hebben keuze uit de best betaalbare modellen met een uitstekende kwaliteit.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn al een tijdje hot! Werden ze eerst voornamelijk gebruikt door ouderen die wel wat trapondersteuning konden gebruiken, tegenwoordig heeft ook de jeugd deze fiets ontdekt. Bij ons heb je de keuze uit de leukste modellen. Die bovendien altijd aantrekkelijk geprijsd zijn. Ben je op zoek naar een goedkope e-bike? Reijs Scooters adviseert je graag.