Garantie agm scooters

Garantie agm scooters

Garantie AGM

Fabrieksgarantie wordt door AGM alleen gegeven op de onderdelen en indien het model in onderhoud is bij een erkende AGM dealer. De onderdelen worden onder garantie geleverd, maar het arbeidsloon zal worden doorberekend.

Garantie

De garantie van AGM geldt niet voor schade en defecten ten gevolge van normale slijtage, onoordeelkundig gebruik, aanrijdingen, gebrek aan onderhoud, verkeerd gebruik, opslag en transport, en onder meer bij:

– Ongelukken en aanrijdingen;
– Reparaties, veranderingen en aanpassingen aan het voertuig die uitgevoerd zijn door niet-erkende personen of bedrijven;
– Diefstal en vandalisme;
– Off-road rijden, rijden op gevaarlijke wegen, rijden over obstakels;
– Het meedoen aan wedstrijden of races waar het voertuig niet voor bedoeld is;
– Overbelasting van het voertuig;
– Milieu- en natuurrampen, inclusief onder andere schade door zonlicht, storm, brand, onweer, aardbevingen en overstromingen.

AGM geeft nooit garantie op batterijen, accu’s, banden, gloeilampen, olie, koelvloeistof, frictiemateriaal, luchtfilterelementen, bougies, v-snaren, zekeringen, rubbers, remblokken, kabels, kettingen, tandwielen, plasticwerk, chromen delen, roestvorming en schade aan de lak, tenzij anders bepaald.

Onder de motorgarantie vallen de volgende onderdelen, namelijk: carburateur, cilinder en zuiger, cilinderkop, inlaatspruitstuk, krukas, lagers van overbrengingshuis, nokkenas, oliepomp, startmotor.
De achterkoppeling, bendex, variateur en de v-snaar vallen niet onder de motorgarantie.

Als aan alle garantievoorwaarden is voldaan, zal AGM alleen garantie geven op het defecte onderdeel en niet op een volledig voertuig.