Elektrische tweewieler

Elektrische tweewielers/driewielers:

fietsen, e-bikes, e-scooters, e-cruisers, e-bakfietsen en e-steps

Elektrische tweewielers zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld.

E-bikes

Met name elektrische fietsen oftewel e-bikes zie je al bijna meer dan de gewone fiets. Deze fietsen krijgen ook steeds betere accu’s zodat je een grotere actieradius krijgt. Je hoeft niet altijd van de ondersteuning gebruik te maken als je dat niet wilt. Maar moet je brug over, of heb je veel tegenwind, dan is het wel zo makkelijk.

E-scooters

En wat te denken van de e-scooters? Zuinig, weinig onderhoud en praktisch geluidsvrij. Ook hier worden de accu’s steeds beter en kun je ze meer en meer gebruiken voor je dagelijkse rit naar en van school of je werk. Bovendien stellen steeds meer werkgevers hun personeel oplaadpunten ter beschikking.

Elektrische bakfietsen

veroveren ook snel terrein. Ga maar eens bij een lagere school staan. Super stoer voor de kinderen. En voor de ouder is het makkelijk om meerdere kinderen te vervoeren.

E-cruisers zijn er voornamelijk voor de fun. Lekker met een stel vrienden een dag uitwaaien met die fantastisch dikke wielen e-bike. Dat staat garant voor veel plezier en dat wil je zeker vaker doen.

Elektrische steps zijn heel handig tijdens het reizen met het openbaar vervoer. Je rijdt er zuinig mee naar het station (of halte). Daar aangekomen klap je ‘m in. Ook voor op de camping biedt de e-step een uitkomst. Voor als je bijvoorbeeld geen zin hebt om weer naar het winkeltje te lopen. Of naar de kantine, stadje of dorp.

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Het milieu wordt schoner voor zowel onszelf als de volgende generaties. Ze hebben geen uitstoot. Maar ook heel prettig, ze maken minder lawaai. Bovendien zijn de rijkosten laag en is er ook weinig onderhoud nodig.

Elektrische tweewielers: Een goede combi van duurzaamheid, gemak en plezier!