Elektrische steps

Elektrische steps

Hoge kwaliteit elektrische steps van SXT

Elektrische steps, e-scooters voor zowel volwassenen als kinderen. Steps met elektromotor elektrische ondersteuning. Zo heb je een step, maar met de snelheid van een snorscooter! Elektrosteps van SXT met de beste kwaliteit.

Elektrische step

Elektrische steps zijn, zoals de naam al verraadt, steps met elektromotoren. Elektrosteps zijn gemakkelijk te besturen en behoeven (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een elektrische fiets) geen assistentie van de berijder. De steps zijn dus echt elektrisch aangedreven en niet slechts ondersteund! Ons assortiment elektrische steps reikt van steps voor kinderen tot steps met een Europese goedkeuring voor de weg!

SXT

Al onze steps komen van het kwaliteitsmerk SXT. Op de markt is er veel replica of namaak te krijgen. SXT levert echter altijd de beste steps met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Ook adverteert SXT altijd met het continue vermogen, dit houdt in het vermogen dat de motor constant levert. Vaak namelijk geadverteerd met het piekvermogen, maar dit geeft een onjuist beeld over de kracht van de scooter.
SXT scooters koopt collectief in voor meerdere landen binnen Europa. Op deze manier worden veel grote schaalvoordelen behaalt, en op deze manier kan de hoge kwaliteit toch voor een scherpe prijs worden aangeboden. Zo zijn de steps uitgerust met Kenda of CST banden, zijn de motors van Unite Motors en worden altijd alleen maar kwaliteit lagers en RVS bouten, moeren en ringen gebruikt. Door de collectieve inkoop kan SXT-Scooters toch één van de goedkoopste in zijn klasse zijn, maar ook de beste en dat merk je!