agm scooters

agm scooters

agm-scooters

agm scooters

AGM is het grootste Nederlandse scootermerk met voor iedere smaak en rijstijl een passend model. agm scooters zijn zuinig en voorzien van de meest moderne techniek. Bovendien hebben ze een garantietermijn van 3 jaar op de motoren. Kies je voor een AGM scooter, dan kies je voor gemak, kwaliteit en rijplezier. agm scooters is al jarenlang actief op de nationale en internationale markt. Vanwege het breed scala aan modellen, heeft agm scooters een scooter voor iedereen.

Wil je rechtstreeks naar het overzicht met alle agm scooters, klik dan hier.

agm scooter is puur scooterpassie, hun motto is dan ook ‘enjoy life, ride agm!’ Scooter rijden is niet alleen leuk maar ook reuze handig. agm scooters zijn zuinig en met de standaard garantietermijn van 3 jaar op de motoren is de keuze voor een agm scooter een heel verstandige keuze. agm scooters zijn van alle markten thuis, voor woon-werkverkeer, boodschappen of heerlijk de omgeving verkennen. Een agm scooter zorgt dat je geniet van het scooter rijden.

3 jaar garantie

agm scooters levert kwaliteit en daarom geven ze zelfs 3 jaar* (max. 12.000 km) fabrieksgarantie op de slijtvaste onderdelen van het motorblok voor scooters die na 1 januari 2013 op naam zijn gezet. *Klik hier voor de algemene voorwaarden. Enjoy life, ride agm.

agm retro en retro pimpstyle plus

Reijs Scooters, agm A1 dealer

Naast de bestaande agm dealers zijn er ook enkele speciaal geselecteerde agm A1 dealers. Deze agm A1 stores hebben alle verschillende modellen in de showroom staan en bieden je de mogelijkheid om met een van de modellen proef te rijden. Reijs Scooters in Herpen is zo’n agm A1 store!

Wil je een nieuwe agm scooter kopen, een retro scooter, snorscooter, bromscooter of scooter onderdelen van agm, bij Reijs Scooters ben je aan het juiste adres. De beste service tegen de scherpste prijzen.Of wil je liever een tweedehandse agm scooter kopen, een agm occasion? En dan zijn we je graag van dienst.

agm scooters heeft veel modellen, met als toppers de Retro (in diverse uitvoeringen), de VX en de VXS.

agm financiering

agm finance: financiering agm scooters. Wil je je agm scooter financieren, dan kan dat via agm finance.

Bij agm finance is het mogelijk om gespreid te betalen.

Heb je vragen dan kun je agm finance – tijdens kantooruren – bereiken op 0900-1004001. (10 ct/min.)

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend de gevraagde gegevens in op de pagina van agm finance. Daarna wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen door agm finance.

Reijs Scooters staat hier helemaal buiten en heeft ook geen informatie over de reden van een eventuele afwijzing. Wij worden alleen op de hoogte gesteld als de aanvraag is goedgekeurd zodat wij samen met jou alles goed kunnen afhandelen.

Reijs Scooters service

Wij verlenen met een gerust hart garantie op nieuwe agm scooters (zie onze algemene voorwaarden). Je ontvangt zelfs 3 jaar fabrieksgarantie op het motorblok. De genoemde prijzen zijn inclusief rijklaar maken, 3-sterren veiligheidsslot, kenteken(plaatje), recyclingbijdrage en een volle tank brandstof. Wij zetten de scooter ook voor jou op naam, hiervoor rekenen wij € 10.

Een scooter is een makkelijk vervoermiddel. Je manoeuvreert snel door het verkeer, hebt geen last van files.

Goedkoop rijden? Een scooter maakt dat mogelijk, een elektrische scooter rijdt zelfs het goedkoopst. Ook als je (tweede) auto te duur is, je auto kapot is en te duur is om te laten maken, de werktijden van je en of je partner zijn veranderd waardoor je allbei betrouwbaar en goedkoop vervoer nodig heeft, of je wilt gewoon voordelig rijden, dan is een scooter een uitstekende keuze.