SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4

1.898,00

SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4 – multifunctionele bezorgscooter. Uitermate geschikt voor tal van zakelijke doeleinden door zijn goede uitrusting en wendbaarheid. Verkrijgbaar als bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken). Leverbaar in Black en White.

Artikelnummer: b28caa591610 Categorie:

Beschrijving

SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4
SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4, dé compacte multifunctionele bezorgscooter. Doordat hij zo compact en wendbaar is, is de X-Pro uitermate geschikt voor het drukke stadsverkeer. Daardoor is hij goed voor talloze zakelijke toepassingen en een handige hulp voor uiteenlopende zorg- en bedrijfsmatige instanties.
De X-Pro is gemaakt op basis van de populaire Orbit II, hierbij zitten de veranderingen hem vooral in het zadel; hier is een ruim 8-liter opbergvak ontstaan. Daarnaast is er achterop ruimte gecreëerd voor een opbergbox. Dit alles maakt de X-Pro maximaal uitgerust voor een zakelijke toepassing.
Verkrijgbaar als bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).
Leverbaar in Black en White.
Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 114 kg
Kleur

Achterrem: