SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4 Zwart

1.898,00

SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4 – multifunctionele bezorgscooter. Uitermate geschikt voor tal van zakelijke doeleinden door zijn goede uitrusting en wendbaarheid. Verkrijgbaar als bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken). Leverbaar in Black en White.

Artikelnummer: b28caa591610 Categorie:

Beschrijving

SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4 Zwart

SYM X-Pro bezorgscooter Euro 4, dé compacte multifunctionele bezorgscooter. Doordat hij zo compact en wendbaar is, is de X-Pro uitermate geschikt voor het drukke verkeer in de stad. Daardoor is hij goed voor talloze zakelijke toepassingen en een handige hulp voor onder andere veel zorg- en bedrijfsmatige instanties. Door de strakke sportieve uitstraling laat de scooter ook bij zakelijke toepassingen altijd een goede indruk achter.

De X-Pro is gemaakt op basis van de populaire Orbit II, hierbij is vooral het zadel verandert. Onder het zadel is een een ruim 8-liter opbergvak ontstaan. Daarnaast is er aan de achterkant ruimte gemaakt voor een opbergbox. Dit alles maakt de X-Pro maximaal uitgerust voor een zakelijke toepassing.Van de horeca tot de zorg, de X-Pro kan het allemaal. Hiermee is de X-Pro bezorgscooter een echte duizendpoot.
Verder is deze bezorgscooter nu helemaal gemaakt volgens de nieuwe Euro 4 eisen. Wat betekend dat hij nog milieuvriendelijker is en helemaal voldoet aan de nieuwste Europese eisen. Zo kun je nog jaren vooruit met deze scooter!

Verkrijgbaar als bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).
Leverbaar in Black en White.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 114 kg
Kleur

Achterrem:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen