SYM Symphony ST Euro 4

2.498,00

SYM Symphony ST Euro 4 – Ruime, wendbare euro4 stadsscooter. Door zijn specifieke rijeigenschappen en gespecialiseerd ontwerp is deze scooter geschikt voor vrijwel ieder wegtype.
Verkrijgbaar als snorscooter en bromscooter.
Leverbaar in Dark Blue, Black/Silver, Iron Grey en White.

Artikelnummer: def69e76608b Categorie:

Beschrijving

SYM Symphony ST Euro 4
SYM Symphony ST Euro 4 is een stadsscooter bij uitstek. Door zijn doordachte ontwerp en specifieke rijeigenschappen is hij uitermate geschikt voor ieder wegtype. Wendbaarheid, comfortabel, veiligheid en zuinigheid zijn de kernwaarden van deze stadsscooter, en dit maakt dat hij geweldig rijdt!
Deze euro 4 versie voldoet ook nog eens aan de nieuwste Europese emmissiestandaard, en dit maakt hem extra zuinig.
Standaard wordt de SYM Symphony ST geleverd met een 792 mm hoog zadel en grote 16 inch wielen. Dit draagt allemaal bij aan het rijcomfort voor de bestuurder. En doordat de scooter een brandstoftank heeft van maar liefst 7,5 liter is hij ook enorm geschikt voor het rijden van langere afstanden. Naast het ontwerp en de motor is ook over de praktischheid nagedacht; de scooter is voorzien van een ruim opbergvak, startonderbreker en inklapbare voetsteuntjes.
Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).
Leverbaar in Dark Blue, Black/Silver, Iron Grey en White.
Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Uitvoering

Cilinderinhoud