SYM Orbit III Euro 4 Rood

1.848,00

SYM Orbit III Euro 4 Rood – stijlvolle sportieve scooter. Simpele maar toch stijlvolle scooter, mede door de aantrekkelijke prijs uitermate geschikt voor de jongere generatie. Verkrijgbaar als snorscooter en bromscooter. In de kleuren Ice Blue, Matt Black, Red en White.

Artikelnummer: 78a0d5ffa785-1 Categorie:

Beschrijving

SYM Orbit III Euro 4 Rood

SYM Orbit III Euro 4 Rood, is het gloednieuwe lid van de Orbit-familie. Met zijn stijlvolle, sportieve uiterlijk en zijn aantrekkelijke prijs is ook deze scooter weer vooral gericht naar de jongere generatie. De scooter is eenvoudig maar stijlvol vormgegeven. Maar door opvallende en kleurige graphics ben je er toch van verzekerd om een mooie en unieke scooter te rijden! De Orbit III is enorm comfortabel, en heeft de betrouwbaarheid die je van SYM gewend bent! Daarnaast voldoet deze nieuwe Euro 4 versie aan alle eisen van de nieuwe Europese emissiestandaard.

Bij de Orbit III zijn de voorste knipperlichten verplaatst naar het stuur, om een nóg betere zichtbaarheid te krijgen. Kenmerkend voor deze scooter zijn de krachtige 50cc 4-takt motor en het brede zadel en steunvlak voor de voeten, waardoor je en unieke maar erg comfortabele zitpositie aanneemt. Door de grote schijfrem in het voorwiel is ook de veiligheid niet uit het oog verloren.
Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).
Leverbaar in Ice Blue, Matt Black, Red en White.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 107 kg
Uitvoering

Koeling:



E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen