SYM Jet14 Euro 4 Rood

2.598,00

SYM Jet14 Euro 4 Rood – de nieuwe definitie van een Urban Cruiser. Enorm gebruiksgemak in een wendbare stadsscooter. In een uniek jasje, met moderne Euro4 technologie
Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken). Leverbaar in Matt Brown, Matt Black, Red en White.

Artikelnummer: 62b6275ab59e-1-1 Categorie:

Beschrijving

SYM Jet14 Euro 4 Rood

SYM Jet14 Euro 4 Rood, de nieuwe definitie van ‘Urban Touring’. Deze stadsscooter is perfect uitgevoerd om aan de hedendaagse wensen te voldoen. Door zijn 14inch wielen maar korte wielbasis is deze scooter zowel stabiel als enorm wendbaar. Bij het ontwerpen van de Jet14 is vooral gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid, die is er dan ook gekomen in overmaat; Het zitcomfort is verhoogd met een platte voetplaat voor meer ruimte en een ergonomisch zadel waardoor je goed rechtop kunt zitten. Verder is deze scooter enorm wendbaar en gemakkelijk bestuurbaar door zijn lage gewicht (119kg) en grote 14 inch wielen. Ook aan opbergruimte is gedacht, onder het zadel is een groot opbergvak met genoeg ruimte voor een integraalhelm en handschoenen. In dit opbergvak zit ook een verborgen haakje voor jas of tas!
Al dit gemak en deze gebruiksvriendelijkheid is in een zeer modern jasje gestoken. De Jet14 heeft een uniek uiterlijk waardoor hij meteen opvalt. Ook is gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken waardoor ook deze scooter voldoet aan de nieuwe Euro4 normen.
Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).
Leverbaar in Matt Brown, Matt Black, Red en White.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 119 kg
Uitvoering

Type:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen