SYM Fiddle II Euro 4

1.798,00

SYM Fiddle II Euro 4 – De modernste technologie in een stijlvol jasje. Klassieke elementen gecombineerd met de modernste (Euro4) techniek. Gepaard met geweldige rijeigenschappen!
Verkrijgbaar als snorscooter en bromscooter.
Leverbaar in Metallic Light Brown, White, Black en Coffee Brown.

Artikelnummer: 2022eecc5de4 Categorie:

Beschrijving

SYM Fiddle II Euro 4
SYM Fiddle II Euro 4 verpakt chique en stijlvol in een praktische scooter die je dagelijks kunt gebruiken. Een prachtig stijlvol design, met retro invloeden, maar wel met de modernste technologieën. Daarnaast voldoet ook de Sym Fiddle nu aan de Euro 4 norm, wat betekent dat hij nog milieuvriendelijker is!
De SYM Fiddle II wordt geleverd met een sterke 4-takt motor en de grote karakteristieke koplamp, voor extra goed zicht. Het zadel van de Fiddle II is breed en comfortabel, en verbergt een grote opbergruimte die daaronder verscholen zit. Ook de rijeigenschappen van de Fiddle II zijn top, hij is enorm wendbaar en dat is erg mooi voor het rijplezier. Daarnaast is dit model uit te breiden met tal van accessoires om de scooter op jouw manier te personaliseren.
Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).
Leverbaar in Metallic Light Brown, White, Black en Coffee Brown.
Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 95 kg
Uitvoering

Cilinderinhoud