SYM Crox Euro 4 Matt Black

1.998,00

SYM Crox Euro 4 Matt Black – Stoere en unieke scooter, op basis van de Jet4, maar geïnspireerd op de motorcross. Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken). Leverbaar in Matt Black, Red/Black en White/Matt Grey.

Artikelnummer: 98f9e841e2ef Categorie:

Beschrijving

SYM Crox Euro 4 Matt Black

SYM Crox Euro 4 Matt Black, een kleine scooter met enorm veel pit. De Crox is afgeleid van de populaire Jet4, maar dan met een stoere en unieke uitstraling. Deze scooter ziet er tot in de puntjes anders uit dan alle andere scooters op de markt. De inspiratie voor de Crox is opgedaan uit de MX motorcross motoren, en dat is op alle fronten duidelijk.
Deze scooter is uitgevoerd met opvallende LED-verlichting aan de voorkant. Daarnaast wordt hij geleverd met een modern digitaal dashboard, dat in te stellen is in 16 verschillende kleuropties. De MX inspiratie is in de elementen van de Crox terug te zien; de handbeschermers, het stuurkapje, de dikke noppenbanden en de grote ‘wave’ remschijf.
Door deze motorcross invloed krijgt de Crox een heel stoer uiterlijk. Zonder in te leveren op bijvoorbeeld wendbaarheid of comfort! Daarom is deze Crox niet alleen een opvallende verschijning. Maar ook een enorm fijne scooter om op te rijden.
Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).
Leverbaar in Matt Black, Red/Black en White/Matt Grey.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 102 kg
Uitvoering

Koeling:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen