SYM Allo Euro 4 Zwart

2.098,00

SYM Allo Euro 4 Zwart – Unieke en opvallende retroscooter. Opvallende scooter met talloze chroomdelen en unieke retro uitstraling. Verkrijgbaar als snorscooter (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken). Leverbaar in Black en Brown.

Artikelnummer: 93f4b6ba3c60 Categorie:

Beschrijving

SYM Allo Euro 4 Zwart

SYM Allo Euro 4 Zwart geeft het woord ‘retro’ een hele nieuwe invulling. Deze custom bike combineert een breed stuur en verchroomde details perfect met zijn retro uitstraling. Daardoor is het met deze boulevard cruiser zien en gezien worden. Met de Allo heeft Sym een compleet nieuwe dimensie gegeven aan flaneren, en heeft het er voor gezorgd dat deze fun scooter door geen enkele passant te missen is!
Door het 730 mm hoge zadel en brede steunvlak voor de voeten heeft de Allo een unieke maar comfortabele rijpositie. Het grote zadel en brede stuur, talloze verchroomde delen en de unieke retro uitstraling maken deze retroscooter tot een onmisbaar stijlobject.
Daarmee is de Allo dé scooter voor de liefhebber van retro. Door de hoge kwaliteitseisen van SYM is deze scooter enorm veilig en comfortabel. Dit alles is gecombineerd in een mooi retro jasje.

En door dat de Allo nu verkrijgbaar is als Euro4 voldoet deze aan alle nieuwe Europese emissie-eisen.
Verkrijgbaar als snor- (25km, geen helmplicht, blauw kenteken) en bromscooter (45km, helmplicht, geel kenteken).
Leverbaar in Black en Brown.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 100 kg
Uitvoering

Ophanging voor:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen