Peugeot Tweet Evo Satin Iron Grey

2.299,00

Peugeot Tweet Evo – Veilige stabiele scooter, geschikt voor zowel de korte als lange afstanden. Met extra grote wielen voor optimale stabiliteit. Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht). In de kleuren Dark Blue en Satin Iron Grey.

Artikelnummer: 3d1a65167652 Categorie:

Beschrijving

Peugeot Tweet Evo Satin Iron Grey

Peugeot Tweet Evo Satin Iron Grey valt op door zijn extra grote 16 inch wielen. Deze grote wielen zorgen voor een extra goede wegligging en stabiliteit. Waardoor de Tweet Evo uitermate geschikt is om lange afstanden mee af te leggen. Daarnaast geeft het door de voorspelbaarheid van de rijeigenschappen een gevoel van veiligheid. Snelheid, kracht en comfort staan centraal bij deze Peugeot scooter. Het hart van deze scooter is een 50cc t-takt, die door het gebruik van de nieuwste technologieën niet alleen optimale prestaties levert, maar ook nog erg zuinig en duurzaam is.
Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).
In de kleuren Bronze en Satin Iron Grey.
Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 103 kg
Uitvoering

Achterrem:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen