Peugeot Speedfight4

3.398,00

Peugeot Speedfight 4 Iced Grey is een perfecte combi van sportief en elegant.
Standaard met USB-aansluiting, veel opbergruimte, voetsteunen voor passagier en UPSD-voorvork.

Artikelnummer: Speedfight4 grijs Categorie:

Beschrijving

Peugeot Speedfight4 Iced Grey

Peugeot Speedfight4: Geen twijfel mogelijk! De Speedfight4 is een scooter met sportieve ambities. Hoezo dat? Ten eerste de dubbele lensvormige koplampen. Maar ook de agressieve verlichting boven het voorste radiatorrooster. Net zoals over  ‘ijzige’ geïntegreerde richtingaanwijzers. Daarmee is het plaatje compleet, toch? Nee hoor, nog niet. Want daarnaast leveren het dashboard met lcd-scherm en USB-aansluiting ook hun bijdrage. Met de bedoeling jouw leven te vergemakkelijken zodat je niets hoeft te missen.

Deze Peugeot Speedfight4 Iced Grey is uitgerust met een 50cc 4-takt motor en verkrijgbaar in 45 km/u uitvoering. Naast de geweldige looks heeft Peugeot Motocycles ook veel aandacht besteedt aan handige technische features. Want deze Speedfight4 beschikt over een USB-aansluiting en een digitaal dashboard. Ook aan je medepassagier is gedacht. Ter illustratie: De zijsteunen zorgen voor extra comfort en veiligheid.


USB-aansluiting
Veel opbergruimte
Voetsteunen voor passagier
UPSD-voorvork


De nieuwe Peugeot Speedfight 4 heeft een ongeëvenaarde high-end stijl. Deze Speedfight 4 scooter laat zien dat sport en elegantie perfect bij elkaar kunnen passen.
Uitgerust met een 50cc motorblok voor optimale prestaties levert. Waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren.
Zoals gezegd is er een aantal handige features en optionele accessoires. Zoals een USB aansluiting, LED verlichting en een smartphone houder.

De aluminium treeplank samen met het volledige digitale lcd instrumentenpaneel tenslotte benadrukken nog maar eens de onberispelijke afwerking.

Speedfight4 is verkrijgbaar als Iced Grey versie en als Mad Black Sportline.

Unieke eigenschappen van Peugeot Speedfight4

Aluminium treeplank
UPSD-voorvork
Radiale remklauw
USB-aansluiting
Digitaal instrumentenpaneel
Voetensteunen voor passagier
Helicoid koplampen voor uitstekend zicht
3D-achteruitkijkspiegels
Sportief, eigentijds design
Wave schijfrem voorwiel

Speedfight4 Specificaties

LENGTE: 1.895 mm
BREEDTE STUUR: 700 mm
HOOGTE: 1.150 mm
TANKINHOUD: 7,4L
VOORVERING: Telescopische vork
ACHTERVERING: Hydraulische schokdemper
VOORBAND: 130/60 – 13inch
ACHTERBAND: 130/60 – 13inch

TYPE MOTOR: 4-takt injectie Euro 5
CILINDERINHOUD: 49,9 cc

DASHBOARD: Digitaal
OPBERGRUIMTE ONDER HET ZADEL: 1 systeemhelm

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Peugeot Motocycles
Al meer dan 120 jaar produceert en verkoopt Peugeot Motocycles gemotoriseerde tweewielige voertuigen. Het is de enige fabrikant ter wereld die zo’n rijke en fascinerende geschiedenis kan claimen in de motor- en scooter industrie.
Op het gebied van zowel design, veiligheid als bruikbaarheid en prestaties biedt Peugeot Motocycles veel keuzes. Zodat elke gebruiker in staat is om een voertuig te vinden die het beste past bij zijn of haar behoeften.

Wil je nog meer weten over Peugeot Speedfight4? Kijk dan eens op de Peugeot pagina.

Extra informatie

Gewicht 100 kg
Uitvoering

VoorremE-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen