Peugeot Speedfight4 zwart E5

2.898,00

Peugeot Speedfight4 Total – stoere sportieve scooter met volledig digitaal dashboard en oplaadaansluitingen. Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).

Artikelnummer: 52cd4c668ff1-1-1 Categorie:

Beschrijving

Peugeot Speedfight4 zwart E5

Peugeot Speedfight4 zwart
Geen twijfel mogelijk: de Speedfight4 is een scooter met sportieve ambities. Het bewijs? De dubbele lensvormige koplampen, de agressieve verlichting boven het voorste radiatorrooster, de ‘ijzige’ geïntegreerde richtingaanwijzers en een sportief LED-achterlicht die doorloopt tot in de klauwen van de leeuw. Dankzij zijn dashboard met lcd-scherm en USB-aansluiting is de Speedfight4 helemaal klaar voor jouw leven, zodat je niets hoeft te missen.
De afdekkap van de passagiersbuddy is een extra optie.

Peugeot Speedfight4 Total is sportief in alle opzichten.Met zijn strakke donkere kleuren met rode accenten heeft hij een sportieve en stoere uitstraling. Maar niet alleen het uiterlijk is verbeterd in deze nieuwe speedfight. Ook is de Speedfight total uitgerust met de nieuwste technieken. Peugeot voegt hiermee een hele speciale versie toe aan zijn toch al toffe speedfight serie.
Geleverd in zwarte kleurstelling met rode accenten.
Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe plaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele plaat, wel helmplicht).
Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 100 kg
Uitvoering

VoorremE-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen