Peugeot Speedfight4 Sportline

3.498,00

Peugeot Speedfight4 Sportline Mad Black – stoere sportieve scooter met digitaal dashboard, USB-aansluiting, alu vloerplaat, LED verlichting.

Artikelnummer: Speedfight4 Sportline Categorie:

Beschrijving

Peugeot Speedfight4 Sportline

Peugeot Speedfight4 Sportline, de nieuwe Speedfight. Deze stoere scooter heeft een ongeëvenaarde high-end style. En laat hiermee zien dat sportiviteit en elegantie perfect bij elkaar kunnen passen.
Wanneer je echt op zoek bent naar een sportieve scooter, dan ben je bij de Peugeot Speedfight 4 aan het juiste adres! Elk detail aan deze Peugeot scooter straalt sportiviteit uit. Denk bijvoorbeeld aan de grote sportvelgen. Maar ook aan de grote wave schijfrem. Wat te denken van de sportieve kleurcombinatie en de aluminium voetpanelen? Zowel als de helicoid koplampen. Alles bij elkaar zorgt dat de Sportline, uiteraard in Mad Black, een agressief en gestroomlijnd uiterlijk heeft waarmee jij goed voor de dag kunt komen.


Features Peugeot Speedfight4

  • LED verlichting
  • Aluminium treeplanken
  • USB-aansluiting
  • Veel opbergruimte
  • Voetsteunen voor passagier

De Speedfight4 Sportline beschikt daarbij over de volgende extra’s:

    • Led verlichting aan de achterzijde- voorzijde en richtingaanwijzers
    • Aluminium vloerplaat

 

De Peugeot Speedfight 4 trekt veel aandacht vanwege zijn race uiterlijk, en dat laat hij ook merken in zijn rijgedrag. De vering is sportief en comfortabel. Achter een hydraulische schokdemper en voor een telescopische voorvork. Zijn 215mm wave schijfrem zorgt voor een flinke remkracht waardoor je remweg een stuk korter wordt! Wel zo veilig en toch stoer. De Speedfight4 is verkrijgbaar in Iced Grey en Sportline Mad Black.

Geen twijfel mogelijk: de Speedfight4 Sportline is een scooter met sportieve ambities. Het bewijs? De dubbele lensvormige koplampen, de agressieve verlichting boven het voorste radiatorrooster en de ‘ijzige’ geïntegreerde richtingaanwijzers. Dankzij zijn dashboard met lcd-scherm en USB-aansluiting is de Speedfight4 helemaal klaar voor jouw leven, zodat je niets hoeft te missen.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Wil je nog meer weten over de Speedfight4 Sportline? Bekijk dan de Peugeot pagina.

Extra informatie

Gewicht 100 kg
Uitvoering

VoorremE-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen