Peugeot Kisbee Streetline E5

2.648,00

Peugeot Kisbee Streetline, vertrouwde Kisbee kwaliteit met sportieve details. Coole kleurencombi. Met injectiemotor, veel opbergruimte, remschijf voor en LED-verlichting. GRATIS 3* slot.
Verkrijgbaar in 25km/u en 45km/u.

Categorie:

Beschrijving

Peugeot Kisbee Streetline E5

Peugeot Kisbee Streetline

Peugeot Kisbee Streetline E5 komt uit de Kisbee Special serie van Peugeot.

De Peugeot Kisbee Streetline is  perfect om de Urban Jungle mee te doorkruisen. Bijvoorbeeld door de zuinige E5 injectiemotor. Uiteraard voldoet deze aan de strenge Euro 5 norm. Maar dat is nog niet alles! Deze Peugeot scooter is daarbij voorzien van een fraaie kleurencombinatie. De zorgvuldig gekozen kleuren Satin Flash Silver met matzwarte accenten zorgen voor een spannende combi. Bovendien maken de beschermende pads, net als de speciale graphics, van de Streetline een gewilde scooter. Tenslotte maakt een stoere gril over de verlichtingsunits het sportieve plaatje helemaal af.

De Peugeot Kisbee Streetline is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie. Welke kies jij?

Features Kisbee StreetlineKisbee Streetline

De Kisbee is enorm praktisch in gebruik. Dit wordt niet alleen bereikt door het lage gewicht. Ook de wendbaarheid en de ruime opbergruimte spelen hierin een rol. De Kisbee is uitgerust met een injectiemotor voor optimale prestatie. Zoals al eerder genoemd voldoet deze motor aan de strenge Euro 5 normen. Zuinigheid is niet uit het oog verloren. Evenmin als de duurzaamheid. De ruime zitting tenslotte biedt je enorm veel comfort tijdens het rijden.
Kortom, een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad te rijden.

Hieronder de features op een rijtje:

  • INJECTIEMOTOR
  • LICHT EN WENDBAAR
  • VEEL OPBERGRUIMTE
  • ALUMINIUM TREEPLANKEN
  • SHURICANE REMSCHIJF

Aluminium treeplanken

De aluminium treeplanken zorgen voor een extra sportieve look.

Overzichtelijk dashboard

Een overzichtelijk dashboard geeft alle noodzakelijk informatie weer.

Beschermende pads

De Peugeot Kisbee Streetline heeft beschermende pads aan voor- & achterzijde. Deze pads beschermen je scooter, maar zorgen ook voor een robuuste look.

De scooter is zeer geschikt voor twee personen. En heeft bijvoorbeeld voldoende bergruimte onder buddyseat voor helm of bagage.
Leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Peugeot ScootersZoals gezegd is de Kisbee de populairste Peugeot scooter. Daarom is deze ook leverbaar in verschillende varianten. De basis is de Peugeot Kisbee Active in Cherry Red rood en Icy White wit. Daarnaast is er de Kisbee Special serie. Deze bestaat uit de Kisbee RS, GT, Streetline, R en Black Edition. Deze hebben allemaal de goede kwaliteit van de Kisbee. En zijn nog eens aangevuld met unieke details en aluminium treeplanken. Tenslotte is er de Kisbee Premium. Deze is extra uitgerust met diverse accessoires.

Specificaties

De Peugeot Kisbee Streetline heeft de kwaliteit van de Kisbee. Aangevuld met sportieve details en een stoere kleur. Zo staat de Kisbee precies voor datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren. Namelijk ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is deze Kisbee mooi in eenvoud. En bijvoorbeeld een prettig metgezel voor dagelijks gebruik in de stad. Maar zeker ook voor woon-werkverkeer of andere redenen voor een scooterrit.

CHASSIS
LENGTE (MM) 1.854 mm
BREEDTE STUUR (MM) 664 mm
HOOGTE (MM) 1.156 mm
TANKINHOUD (L) 6,3
VOORVERING Telescopische vork
ACHTERVERING Hydraulische schokdemper
VOORREM Remschijf Shuricane 170mm
VOORBAND 110/70 – 12
ACHTERBAND 110/70 – 12
MOTOR
CILINDERINHOUD 49.9 cc
TYPE 4-takt injectie Euro 5
OVERIG
DASHBOARD Analoog
OPBERGRUIMTE ONDER HET ZADEL 1 systeemhelm

 

Dus… kort samengevat. De Peugeot Kisbee is een echte aanrader! Omdat deze ruim en comfortabel is. Omdat je makkelijk iemand mee kan nemen. Maar ook vanwege de E5 injectiemotor. En natuurlijk niet te vergeten het stijlvolle design. Daarmee kom je dus altijd goed voor de dag. En niet te vergeten,  je komt ook relaxed aan. Dus…. het mag duidelijk zijn. Bovendien ben je bij Reijs Scooters ben je aan het juiste adres. Vanwege de optimale prijzen, service en onderhoud! Tel daarbij op de ruime keuze aan scooters. Dan is Reijs Scooters de place to be. En mocht de Kisbee toch net niet jouw ding zijn, geen probleem. Kijk dan eens naar bijvoorbeeld de Peugeot Django! Ook daarvoor kun je bij ons terecht.E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen