Peugeot Kisbee RS Mat grijs

1.898,00

Peugeot Kisbee RS – de eenvoudige Kisbee in een sportief jasje! Goede kwaliteit verpakt in een mooi frans design! De Peugeot Kisbee RS heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een aluminium treeplank.

Artikelnummer: 99d1143752ac Categorie:

Beschrijving

Peugeot Kisbee RS Mat grijs

Peugeot Kisbee RS Mat grijs is een échte Peugeot. Goede kwaliteit verpakt in een mooi frans design! De Kisbee RS heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een aluminium treeplank. What you see is what you get, de Kisbee RS is mooi in eenvoud en daardoor prettig voor bijvoorbeeld dagelijks woon-, werk- of stadsverkeer. De Kisbee RS is daarnaast uitgerust met sportieve details en een unieke kleur!
Zeer geschikt voor twee personen met voldoende bergruimte onder buddyseat voor helm of bagage. Maar ook alleen bied het ruime zadel van de Kisbee enorm veel zitgemak.
Bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik en natuurlijk ook ‘gewoon voor de fun’.
Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).
Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 87 kg
Uitvoering

Band achter:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen