Peugeot Kisbee Black Edition

1.899,00

Peugeot Kisbee Black Edition – De eenvoudige Kisbee in een stoer jasje met sportieve details en een unieke kleurstelling. Zonder dat het enorme gemak en comfort van de Kisbee verloren zijn gegaan! Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).

Artikelnummer: 3f3db7905287 Categorie:

Beschrijving

Peugeot Kisbee Black Edition

Peugeot Kisbee Black Edition heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een stoere kleur. De Kisbee Black Editionis een échte Peugeot. Goede kwaliteit verpakt in een mooi frans design! What you see is what you get, de Kisbee is mooi in eenvoud en daardoor prettig voor bijvoorbeeld dagelijks woon-, werk- of stadsverkeer. De Kisbee Black Edition is daarnaast uitgerust met sportieve details en in uniek zwart!
Zeer geschikt voor twee personen met voldoende bergruimte onder buddyseat voor helm of bagage. Maar ook alleen bied het ruime zadel van de Kisbee enorm veel zitgemak. Bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik en natuurlijk ook ‘gewoon voor de fun’.
Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).
Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 87 kg
Uitvoering

VoorremE-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen