Peugeot Django Deep Ocean Blue

2.898,00

Peugeot Django – Moderne scooter met klassiek design, afgeleid van de S57C maar met de modernste technieken! Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).

Artikelnummer: 1a210f98f620 Categorie:

Beschrijving

Peugeot Django Deep Ocean Blue

Peugeot Peugeot Django Deep Ocean Blue is gebaseerd op het verfijnde design van de klassieke Peugeot S57C. Maar hoewel de roots van zijn look al zo ver terug liggen, is de gebruikte technologie helemaal van nu. Zo is deze scooter namelijk standaard uitgerust met LED-verlichting, een 12 volt aansluiting voor het opladen van gadgets, een semi-digitaal dashboard en een boordcomputer. Daardoor is de Peugeot Django echt de scooter van morgen.
Maar de Django is niet alleen mooi vormgegeven en super modern, hij rijdt ook nog eens heerlijk. Door zijn lage zithoogte en grote voetenplank is er door iedereen op te rijden, ongeacht de lengte van de bestuurder.
Verkrijgbaar als snorscooter en bromscooter.
In de kleuren Matt Grey, Deep Ocean blue, Blackcurrent, Satin Chocolate en Satin Cherry Red

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Extra informatie

Gewicht 116 kg
Uitvoering

Achterrem:E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen