Kisbee Black Edition E5

2.648,00

Kisbee Black Edition, vertrouwde Kisbee kwaliteit met sportieve details en een stoere kleur. Met injectiemotor, veel opbergruimte, remschijf voor en LED-verlichting. GRATIS 3* slot.
Verkrijgbaar in 25km/u en 45km/u.

Categorie:

Beschrijving

Kisbee Black Edition

Kisbee Black Edition komt uit de Kisbee Special serie van Peugeot.

Kisbee Black Edition 1De Peugeot Kisbee Black Edition oftewel Matt Black heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een stoere kleur. De Kisbee Black Edition vertolkt precies datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee Black Edition mooi in eenvoud en een prettig metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer.

De scooter is zeer geschikt voor twee personen met voldoende bergruimte onder buddyseat voor helm of bagage.

De Kisbee is enorm praktisch in gebruik. Dit wordt voornamelijk bereikt door het lage gewicht, de wendbaarheid en de ruime opbergruimte. De Kisbee is uitgerust met een injectiemotor voor optimale prestatie. Zuinigheid en duurzaamheid zijn hierbij niet uit het oog zijn verloren. Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee je enorm veel comfort tijdens het rijden.
Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad te rijden.

Features Kisbee Matt Black

  • Injectiemotor
  • Licht en wendbaar
  • Veel opbergruimte

Remschijf voorzijdeKisbee Black Edition 4

De krachtige remschijf van 170 mm zorgt ervoor dat je eenvoudig en veilig tot stilstand komt.

LED-verlichting

In de voorkap van de Kisbee Special Matt Black is stijlvolle LED-verlichting verwerkt. Hierdoor ben je niet alleen extra goed zichtbaar, maar wordt het uiterlijk ook nog eens nog mooier.

Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).
In de kleuren Icy White en Cherry Red.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Peugeot ScootersZoals gezegd is de Kisbee de populairste Peugeot scooter. Daarom is deze ook leverbaar in verschillende varianten. De basis is de Peugeot Kisbee Active in Cherry Red rood en Icy White wit. Daarnaast is er de Kisbee Special serie met de Kisbee RS, GT, Streetline, R en Black Edition. Deze hebben niet alleen de goede kwaliteit van de Kisbee, maar zijn aangevuld met unieke details en aluminium treeplanken. Tenslotte is er de Kisbee Premium, welke extra uitgerust is met diverse accessoires.

SpecificatiesKisbee Black Edition 2

De Peugeot Kisbee Special heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een stoere kleur. De Kisbee Black Edition vertolkt precies datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee Black Edition mooi in eenvoud en een prettig metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer.

CHASSIS
LENGTE (MM) 1.854 mm
BREEDTE STUUR (MM) 664 mm
HOOGTE (MM) 1.156 mm
TANKINHOUD (L) 6,3
VOORVERING Telescopische vork
ACHTERVERING Hydraulische schokdemper
VOORREM Remschijf Shuricane 170mm
VOORBAND 110/70 – 12
ACHTERBAND 110/70 – 12
MOTOR
CILINDERINHOUD 49.9 cc
TYPE 4-takt injectie Euro 5
OVERIG
DASHBOARD Analoog
OPBERGRUIMTE ONDER HET ZADEL 1 systeemhelm


E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen