Kisbee Active Peugeot rood E5

2.498,00

Peugeot Kisbee, de populairste Peugeot scooter. Met injectiemotor, veel opbergruimte, remschijf voor en LED-verlichting. GRATIS 3* slot.
Verkrijgbaar in 25km/u en 45km/u.
Kleuren: Icy White (wit), Celest Blue blauw en Cherry Red (rood).

Categorie:

Beschrijving

Kisbee Active Peugeot Rood

Kisbee Active Peugeot is de basisuitvoering van de Kisbee, de populairste Peugeot scooter.

De Kisbee Active is een échte Peugeot. Waarom? Een echte Peugeot scooter staat voor goede kwaliteit verpakt in een mooi Frans design! What you see is what you get! De Kisbee is mooi in eenvoud. Daarbij rijdt deze zeer prettig voor bijvoorbeeld dagelijks woon-, werk- en stadsverkeer.
De scooter is zeer geschikt voor twee personen met voldoende bergruimte onder buddyseat voor helm of bagage.

De Kisbee is enorm praktisch in gebruik. Dit wordt voornamelijk bereikt door het lage gewicht, de wendbaarheid en de ruime opbergruimte. De Kisbee is uitgerust met een injectiemotor voor optimale prestatie. Zuinigheid en duurzaamheid zijn hierbij niet uit het oog zijn verloren. Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee je enorm veel comfort tijdens het rijden.
Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad te rijden.

Features Kisbee Active

  • Injectiemotor
  • Licht en wendbaar
  • Veel opbergruimte

Remschijf voorzijde

De krachtige remschijf van 170 mm zorgt ervoor dat je eenvoudig en veilig tot stilstand komt.

LED-verlichting

In de voorkap van de Kisbee Active is stijlvolle LED-verlichting verwerkt. Hierdoor ben je niet alleen extra goed zichtbaar, maar wordt het uiterlijk ook nog eens nog mooier.

Verkrijgbaar als snorscooter (blauwe kentekenplaat, geen helmplicht) en bromscooter (gele kentekenplaat, wel helmplicht).
In de kleuren Icy White en Cherry Red.

Prijs is inclusief btw en afleverkosten (rijklaar maken, kenteken, kentekenbewijs en tenaamstelling), inclusief volle tank benzine en inclusief 3-sterren veiligheidsslot.

Peugeot ScootersZoals gezegd is de Kisbee de populairste Peugeot scooter. Daarom is deze ook leverbaar in verschillende varianten. De basis is de Peugeot Kisbee Active in Cherry Red rood, Celest Blue blauw en Icy White wit. Daarnaast is er de Kisbee Special serie met de Kisbee RS, GT, Streetline, R en Black Edition. Deze hebben niet alleen de goede kwaliteit van de Kisbee, maar zijn aangevuld met unieke details en aluminium treeplanken. Tenslotte is er de Kisbee Premium, welke extra uitgerust is met diverse accessoires.

Specificaties Kisbee Active Peugeot

CHASSIS
LENGTE (MM) 1.854 mm
BREEDTE STUUR (MM) 664 mm
HOOGTE (MM) 1.156 mm
TANKINHOUD (L) 6,3
VOORVERING Telescopische vork
ACHTERVERING Hydraulische schokdemper
VOORBAND 110/70 – 12
ACHTERBAND 110/70 – 12
MOTOR
CILINDERINHOUD 49.9 cc
TYPE 4-takt injectie Euro 5
OVERIG
DASHBOARD Analoog
OPBERGRUIMTE ONDER HET ZADEL 1 systeemhelm


E-bikes

Een greep uit ons assortiment elektrische fietsen